изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:09 EET
Разиграват на покер 500 бона    
НовиниПоловин милион лева на покер ще разиграят топиграчи този уикенд на Златните. Курортът и "Грандхотел казино Интернационал" е домакин на нов престижен турнир, който се организира за първи път основно за Източна Европа - Eureka Poker tour. Неговите спирки са Чехия, Словакия, България, Харватска и Румъния, като грандфиналът е в Прага. Карти ще се раздадат между най-добрите играчи от 30 страни в Европа. Най-добре представилите се досега от всички са Румъния - с около 20% от класиралите се, България - с около 18%, Русия и бившите ОНД републики - с 8%, и Германия - с 6%.

Мегасъбитието е спонсорирано от веригата на PokerStars. В дните на турнира се очакват над хиляда богати туристи в Златните - играчи, фенове и гости. След като от преди две години популяризира Тексас Холдем, "Интера" превърна морския курорт в покер столицата на Балканите. Всеки играч на масата с карти харчи по време на турнира по 250-300 евро на ден. За миналата година оборотите от почитателите на спортния хазарт за Варна и Бургас възлизат на над 30 милиона лева. Само по време на престоя си в "Интера" миналото лято покер играчите изпиха по 5 кила кафе на ден и изядоха над 150 кила плодове и 100 кила мръвки. Тазгодишната изненада е покер на яхта в морето с демонстрация за начинаещи и суперпарти на плажа до "PR дискотеката".
Кръстина Маринова

http://paper.standartnews.com

 


Сходни връзки

Разиграват на покер 500 бона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди