изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:14 EEST
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ    
ПолитикаТри дами и трима мъже са в надпревара до 6 август, когато ще се проведе общинската конференция на БСП и ще се реши кой ще е кандидатът на червените за предстоящите местни избори. Това бе обявено на нарочна пресконференция от члена на ИБ на БСП и депутат Димитър Горов. Той накратко представи шестимата номинирани - дамите Галина Митева, арх. Емилия Добрева, Юлия Стаматова и господата Владимир Калчев, Деян Дяков и Радослав Иванов.

 Всеки от тях също с няколко думи изложи своите виждания и мотивация да влезе в благородното състезание. Като цяло червените номинации се обединяват около лявата политика - като всеки един декларира готовност за работа в екип с цел подобряване не само на инфраструктурата, а създаване на реална икономика, намаляване на безработицата, подобряване на социалните услуги. В същото време общински конференции се провеждаха в Добричка, където след направени отводи на другите кандидати - Петър Желев и Славка Петрова, за доверието на съпартийците си се състезаваха в гласуването настоящият кмет Петко Петков и Генади Ганчев. Крайният резултат бе Петко Петков е кандидатът на БСП за пореден мандат в община Добричка. Кандидатът в община Генерал Тошево е настоящият кмет Димитър Михайлов, който е единствена номинация, след направен отвод от страна на Недко Марчев.  В Крушари БСП вдига кандидатурата на Злати Киров, който ще е водач и на листата, в Шабла кандидатът и водач на листата е проф. Райна Бърдарева. За Каварна областният лидер Вл. Калчев, сподели, че към момента няма информация, а около и след 6 август ще са ясни и кандидатите на червените в общините Балчик и Тервел. Калчев добави, че ще остоява кандидатура на настоящия кмет на Тервел Живко Георгиев, докато за Балчик сподели, че сред номинираните са зам.-кметът Митко Петров, бившия депутат Сияна Фудулова, д-р Войчев - директор на МБАЛ - Балчик, и Атанас Стоянов.
 


Сходни връзки

ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ
Автор: Anonymous да 2011-07-11 @ 16:29 EEST
Блок \" Добрич,\" едно недоносче на  \" архитектурната мисъл\" на Емилия Добрева,   с измислени тераси широки 60 см., разпределението на  стаите  -килери като   в проектите от петдесетте години на миналия век замени предишния проект на входовете  Д и Е на блок Добруджа. Да не говорим за вътрешни комунникации на входовете и самите апартаменти, да не говорим за  ВиК и Ел инсталации т.н.  ЩОМ НЕ МОЖЕ ДА ПРОЕКТИРА ЕДИН АПАРТАМЕНТ В СЪВРЕМЕНЕН СТИЛ КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА ЕДИН ГРАД - ВЕРОЯТНО С ПОХВАТИ  ОТ ПРЕДИ 100 ГОДИНИ  !!!  Хората са казали - нереализиралите се в  провесията търсят реализация в политиката, но за Добрева, която се налапа като общински съветник, това е химера!!!
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ
Автор: Anonymous да 2011-07-12 @ 09:00 EEST
За първите две дами знаем какво работят ,ами пишете и другите с какво се занимават,какво работят?Защо си мислите ,че гражданите на Добрич знаят за посочените кандидати?Пишете повече, представети ни ги!
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ
Автор: Anonymous да 2011-07-14 @ 16:05 EEST
Разгледах този блок\" Добрич\" - пълна архитектурна порнография.Подарете на  тази архитектка  апартамент във вход А и я задължете доживот да живее там. Този, който е одобрил строителството на такъв блок трябва да бъде даден на правораздаващите органи! ОБЩИНАРИТЕ ЯВНО СА СПАЛИ В ТОВА ВРЕМЕ!
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ
Автор: Anonymous да 2011-07-14 @ 23:10 EEST
Добрева ,по добре не се пробвай пак,защото ще си по зле от предния път!!!
ШЕСТИМА В НАДПРЕВАРА ДО 6 АВГУСТ ЗА СИМПАТИИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ ЕЛЕКТОРАТ
Автор: Anonymous да 2011-07-21 @ 14:43 EEST


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди