изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:15 EEST
Удушвачът от Борисовата градина: Невена Коканова се прероди в Яна    
Новини Психарят рекламист обитавал апартамента, в който издъхна великата актриса. Сянката на великата актриса Невена Коканова надвисна над злокобното убийство на 28-годишната Яна Кръстева. Оказа се, че умъртвената след наркотична и секс оргия млада столичанка е привличала смъртоносно 34-годишния Николай Русинов.


Плешивият и комплексиран сексуално рекламист е издирван под дърво и камък от МВР като съпричастен с убийството на Яна Кръстева. Това, което криминалистите засега спестяват за широката публика, за да запазят достойнството на убитото в храстите на Борисовата градина момиче, е, че Яна е била надрусана с халюцигенни гъби и е правила секс, преди земният й път да приключи завинаги на 8 юли, пише в. \"Всеки ден\".


Николай е бил обсебен от Яна, с която се познавал от няколко месеца. “Беше си внушил, че тя е преродената Невена Коканова. Наричаше момичето с името Невена. Беше си абсолютен психар”, казва продавачка в малко магазинче в столичния квартал “Изгрев”. Жената е била свидетел на разговорите между двамата.

Други приятели на убитото момиче казват, че рекламистът бил обсебен от Невена Коканова. Той обитавал апартамента, в който през юни 2000 г. издъхна голямата българска актриса. Николай смятал, че Яна е двойничка на Невена Коканова – в моменти на странности дори твърдял, че актрисата се е преродила в усмихнатата му комшийка.
Николай би депресиран, често употребявал наркотици, и то все опасни – халюциногенни гъби, ЛСД, екстази.

Сред най-скандалните предположения за това как се е стигнало до убийството на Яна, криминалистите приемат версията, че Николай е надрусал Яна с халюциногенни гъби, след което наблюдавал как приятелката му прави секс с непознатия клошар Пламен Трифонов. След това Николай също се опитал да обладае момичето. Изглежда Яна се е развикала и това е коствало живота й. Кой е умъртвил момичето – Николай или Пламен, засега не е ясно./БЛИЦ
 


Сходни връзки

Удушвачът от Борисовата градина: Невена Коканова се прероди в Яна | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Удушвачът от Борисовата градина: Невена Коканова се прероди в Яна
Автор: Anonymous да 2011-07-25 @ 12:49 EEST
Който и да е от двамата, деянието е общо.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди