изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:56 EEST
Руса красавица е новият супер модел на България    
Мис & Мистър Мила Павлова бе избрана за носителка на титлата The Look of the Year – България 2011. Националният финал на престижния конкурс за модели, който се проведе тази неделя в популярния клуб Fashion Hall, Кулата. 12-те финалистки бяха оценявани от звездно жури в състав

Жени Калканджиева – собственик на модна агенция „Визаж”, Ромина Андонова – носителка на титлата „Мис България 2010”, Меги Колева –„Мис Плеймейт 2011”, известният гръцки певец Сакис Кукос и Димитрина Иванова – моден редактор в сп. Story. Престижният международен конкурс за модели, чийто лицензиант е модна агенция „Визаж” се провежда за първи път в България. Победителката Мила Павлова ще представи страната ни на световния финал през септември, който ще се проведе на остров Сицилия.

Подгласнички на Мила в конкурса станаха Теодора Марковска, която получи титлата Personality за грациозната си походка и отлично сценично поведение и Велина Узунова от град Сандански, която грабна журито с изисканост и стил, за което получи титлата Style. Нежната визия и блестящата кожа на Християна Христова я увенчаха с приза Beauty. Още една финалистка в националното издание на The Look of the Year взе награда – това е Петя Стефанова, която получи специална фотосесия от „Визаж”.

Водеща на шоуто беше популярния топ модел на модната агенция Виктория Джумпарова. Участничките дефилира в стандартните три тура, облечени в тоалети на GAUDI, бански костюми на „Делфина” и дрехи на бутик Gold Class. За прическите на красавиците се погрижиха специалистите от салон „Шедьовър” за Orofluido.

Победителката Мила Павлова е на 18-години от София с впечатляващите мерки 86 – 60 - 89 и ръст 180 см. Мила учи втора година туризъм в Софийския университет. В момента пред нея стои амбициозното предизвикателство да се конкурира сред над 50 участнички по време на международния финал на The Look of the Year в Италия. Тя ще е първата представителка на страната ни в конкурса, дал старта на бляскавата кариера на редица звезди на модния подиум като Линда Еванджелиста, Синди Кроуфорд, Стефани Сиймур, Инес Састре, Наталия Стефаненко и много други. Първото издание наThe Look of the Year се провежда през 1983-та година в Акапулко, Мексико. От 2006-година, домакин на най-известния по рода си конкурс за модели в световен мащаб е Италия.

http://news.fashion.bg/

 


Сходни връзки

Руса красавица е новият супер модел на България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди