изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:50 EET
Тантра – секс техника за върховна наслада    
Любопитно През последните години стана все по-модерно да се обръщаме към духовното начало, заложено във всеки от нас. И това е напълно нормално, защото пренаситени от материализма на нашето общество, много хора се чувстват ограбени душевно, без дори да го осъзнават. Ето защо те търсят насладата на друго, по-високо ниво – душевното. Тъй като сексуалната наслада в голяма част е свързана с мозъчната активност, успешно може да се съчетаят преливащи се емоции на душата и сексуалната наслада. Букетът от тези усещания е изключително чувствено и възвишено удоволствие. И тук идва мястото на тантра. Тъй като имаме достъп до достатъчно средства за информация, повечето от вас може и да са чували за нея, но едва ли са много хората, които в действителност я разбират и изпълняват тази секс техника правилно.

Какво представлява тантра?

Тантра всъщност е своеобразно съчетание между древно изкуство, йога и сексуален акт. Тантра е най-вече философия и начин на живот, начин на мислене. Началото на тантра се считат пет хиляди години назад, или по-точно – 3000 г. Пр.Хр. За родина на тантрата се счита Индия и тъй като в ритуалите по тантра има голяма доза медитация, ето защо тя се доближава до йогата.

Как се изпълнява тантра?

Ако искате да изживеете един истински тантричен ритуал, ще трябва да промените цялостната си нагласа, да направите сериозна подготовка, да тренирате тялото и душата си. Не се разочаровайте, ако в началото не постигнете това, което очаквате, все пак сте само в началото на това духовно приключение. Но с течение на времето, с много практика и нагласа, ще успеете да се доближите максимално до целта. Като начало започнете да се информирате с помощта на книги и статии, като гледате филми и различни снимки, които детайлно обясняват същността на тантра. Дайте си време, за да можете да вникнете в истинската същност на духовното учение. А за да достигнете до същността на тантра, първото, което трябва да направите, е да промените мисленето си за начина, по който правите секс, както и това как да доставите удоволствие на партньора си.

И все пак… какво е тантра?

Все още ли не може да схванете какво е това секс чудо тантра? Тогава си представете нагледно най-развратния и лишен от всякакво чувство секс между двама души – без прелюдия, без любовна игра, без внимане, без чувства. Всичко става точно за половин час – бързо и вулгарно. Тантра е точно обратното на това. Т.е. не може да се практикува тантра с човек, когото не обичате. Тантричният секс е бавен. Много по-бавен, отколкото някой от нас е свикнал. Целта при тази сексуална техника е да не слизате от върха на насладата.

Каква трябва да е тантра атмосферата?

Като за начало подгответе обстановката. Подредете дрехите и другите джаджи, които се намятали в безпорядък из стаята, спуснете завесите и запалете няколко ароматни свещи. Също така, може да затоплите стаята, но не прекалявайте. След това започнете общуването с половинката. Говорете си тихо, нежно, прочувствено. Казвайте си колко много се обичате, как се желаете и възхищавате един на друг. Започнете да се галите изключително нежно и внимателно по ръцете и краката. Не прекъсвайте визуалния контакт, гледайте се право в очите, спирайте и започвайте отново милувките. Целта е да се достигне до максимална духовна близост, която да е съчетана и с физическа възбуда. Началото на тази възбуда, обаче започва да се формира в мозька, а не като се стимулират интимните части на тялото.

Помощните предмети при тантра

Използвайте различни предмети в помощ на вашата задача, например перо, с което да погалите любимия по тялото, следейки реакцията му, като обаче трябва да знаете, че някои хора може да не се отпуснат напълно и в резултат на това, вместо да настръхне целия от възбуда, може да започне неудържим кикот, заради прекалената чувствителност на кожата, предизвиквайки гъделичкане. Не забравяйте, че докато доставяте удоволствие на половинката си, трябва да комуникирате, но не толкова на вербално ниво, а по-скоро на духовно. Едва, когато и двамата успеете да изгоните мислите за изцяло физическата посока на акта, а сте отдадени напълно на душевността и емоциите, можете преминете към същинската част на тантра.

Тантричното проникване

Проникването става бавно, прочувствено и изпълващо открай-докрай. Изгонете от ума си мислите за бурните движения, които да ви доведат до секс кулминацията, те са забранени в тантра. Тантра ще достигнете само когато и ако успеете да се държите непрестанно на върха на възбудата, без да достигате до оргазъм. Той ще ви гали с върха на члена си по входа на вагината, вкарването става бавно и нежно, като извършва движенията с лекота и минимален натиск. Трябва да спирате и да почвате отново, колкото пъти можете, за да се държите постоянно възбудени. За това предимно трябва да се тренира мъжът, защото при него, понякога е много трудно да се прекъсне аякулацията.

Колко продължава тантричният секс?

Тантра сексът може да продължи с часове, което също е главна цел на двамата интимни партньори, което пък не може да омръзне на мъжа и жената. Едно пълно и истински проникновено удоволствие може да достигнете само ако спрете да мислите за интимната близост, но не от гледна точка на физическото, а на духовното. Докато трае тантра ритуалът, се отдайте на мисли изцяло и само за чувствата си, за душите си, спомнете си щастливите мигове, които сте прекарали заедно, за това как емоцията ви изпълва докрай. В такива моменти, достигането до върха ще е много по-разтърстващо, истинско и изпълващо ви с любов и сексуално удовлетворение.

Както казахме и по-рано, тантра няма вариант да се изпълнява от хора, които не се обичат. Просто няма никакъв начин това да стане. Ако желаете да се посветите на това сексуално учение, ще трябва да отделите от времето си много време, чувства, желание и усилия. И най-важното – трябва да сте открили идеалния интимен партньор, който да ви пасва не само сексуално, но и душевно, за да може да разкривате заедно тайните на тантра общуването.

Тантра техники за по-дълбока интимност – част I

Тантра е известна като древна индийска традиция, при която сексуалната енергия е разглеждана като източник на физическо и духовно израстване. Не се заблуждавайте, че сексуалната енергия непременно означава, че трябва да има сексуална активност. Това обхваща по-скоро жизнените сили, които съществуват във всичко, което ни заобикаля. Но в действителност, прилагането на тантричните техники, може да заздрави връзката ви по един необикновен начин, като я обогати, а също така и вашите взаимоотношения и не последно място всеки един аспект от живота ви. Това да започнете съзнателно да изучавате удоволствието, интимността и сексуалността е много добър старт в обогатяването на отношенията. Това изучаване ще ви даде повече удовлетворение и по-дълбоко усещане за привързаност към партньора ви. Ако си нямате представа как точно да започнете, ние ще ви покажем десет начина.

1. Култивирайте приключенския си дух

Ако имате тантричен подход към живота означава, че обичате да експериментирате. Ако прекрачите табутата и срама, и впрегнете естественото си любопитство, с което се отнасяте към всичко в живота, и към изучаване на партньора си, ще може да постигнете една хармонична любовна връзка, която ще продължи дълго време и ще я крепи точно това ваше отношение, като към споделено приключение.

2. Гледане в очите

Това да се гледа в очите партньорът идва от класическата практика в Тантра – Тратак, което буквало се превежда като “гледане без мигане”. Как се прави? Трябва да заемете удобна поза срещу любимия и да го гледате с мек поглед в очите. Когато двама души са влюбени това е много лесно упражнение, защото очите ни сами се извъртат към обекта на нашите чувства. Как, обаче, стои въпросът с дългогодишните партньори? Там може да е малко по-трудно в началото, но гледането е един чудесен начин да събудите влюбването.

3. Отнасяйте се един към друг с уважение

Научете се да гледате на партньора си като на божествено проявление и внесете една степен на чувство на преклонение и обожание, когато правите любов. Ако успеете да вкарате това чувство в отношението си към половинката, то всеки един аспект от живота ви, даже страстният секс, може да се превърне във форма на духовна практика.

4. Повече внимание

Много често любовта бива определяна като “дълбок интерес”. За жалост съвремието ни е прекалено наситено със стрес и ежедневните ни задължения много често ни разделят с интимния ни партньор. Дали ще искате да получавате повече внимание си е въпрос изцяло на личен избор. И това ще струва малко повече усилия, но ако имате искреното желание да постигнете нещо повече с този човек и ако искате да сте с него, ще успеете да постигнете крайния резултат, а именно – да се свържете още по-дълбоко един с друг.

5. Срещи

Много често хората пренебрегват голямото значение на предварително планираните срещи и време за романтика. Повечето чакат всичко да стане спонтанно, чакат подходящото време или настроение. За тези хора правенето на любов или пък просто срещата по график, би намалило удоволствието от преживяното, мислейки че така би изчезнала спонтанността. Обаче, само по себе си очакването може да е изключително силен афтодизиак. Не разчитайте само на подходящото настроение да ви предразположи. Може да си определяте кратки срещи и да планирате романтични бягства от ежедневието заедно.

Тантра техники за по-дълбока интимност – част II

Изкуството тантра се слави като древна индийска традиция, при която сексуалната енергия се разглежда като източник на физическо и духовно израстване. Не оставайте с погрешно впечатление, обаче, че сексуалната енергия означава, че непременно трябва да има сексуална активност. Тантра се отнася по-скоро до жизнените сили, които съществуват в целия заобикалящ ни свят. Всъщност, прилагането на техниките от тантра може да заздрави отношенията между партньорите по един неповторим начин, обогатявайки връзката помежду им, както и всеки един аспект от живота им. Ако нямате ни най-малка представа откъде точно да започнете, ние ще ви покажем десет лесни начина.

Продължение от Тантра техники за по-дълбока интимност – част I

Синхрон

Отделете си малко време за синхронно дишане. Ако съчетаете синхронното дишане и с гледането в очите, то може да ползвате безпроблемно и визуален и слухов канал, за да може да установите, кога и двамата сте в пълен синхрон. Ако пък не се гледате, то тогава може да усещате кога се повдига и свива гръдния кош на своя партньор. Първата стъпка към медитацията е именно вниманието към процеса на дишане. Това да успеете да се синхронизирате с партньора е един от начините за създаване на хармония и спокойна интимност между двама ви.

Масаж

Един от най-простите начини да научите повече за себе си и за своя партньор е да се отдадете на удоволствието от взаимния масаж. Използвайте всички възможни начини и аксесоари, за да подсилите обстановката – свещи, приглушена светлина, аромати и успокояваща музика. Не претупвайте масажа, а му се насладете максимално, за да можете да изследвате тялото на половинката сантиметър по сантиметър. По този начин ще успеете да стигнете до чувствителността му и също ще добиете способност да го докосвате по ерогенните му зони напълно съзнателно. Най-добре ще е да редувате дните – един ден на вас ви правят масаж, а на следващия – вие масажирате партньора.

Нежно смучене на горната устна на партньора

Тантрическата анатомия обръща внимание на това, че горната женска устна е пряко свързана с гениталиите, посредством нервен меридиан. Една такава целувка се счита за страшно възбуждаща. При мъжете засмукването на горната устна би трябвало да има сходен ефект.

Стимулиране на сакралните нервни окончания

Стимулирането на сакрума с ръка или нежни потупвания със страничната част на ръцете, се счита за възбуждащо преживяване, което може да ви понесе на крилете на божествено удоволствие. Сакрумът представлява триъгълна кост, която се намира в основата на гръбнака, а там според Тантра се намира енергията Кундалини. Освен това, сакралните нерви са свързани и с гениталиите.

Свиване и отпускане на „pubococcygeal” мускул /Кегели/

Тези мускули със трудното за изговаряне име „Pubococcygeal” са всъщност мускулите на тазовото дъно. За да ги локализирате можеете да прекъснете и задържете урината по време на уриниране. Тяхното местоположение е под пикочния мехур или поне там се усещат. Йогийска практика повелява да се упражняват тези мускули, а ползите, които се усещат след това, са много.

Ако по време на секс, задържате, свивате и отпускате тези мускули, това ще доведе и двама ви до безмерно удоволстивие, което може да ви подлуди. Това се е считало за стара куртизанска техника, която си има дори и наименование – “тайният език” и която може да се ползва както от мъже, така и от жени.

http://xsex.info

Hope Dworaczyk 46 Hope Dworaczyk

 


Сходни връзки

Тантра – секс техника за върховна наслада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.50 секунди