изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:37 EEST
Подозират словашки кан***, че изял 30 италианки    
По светаТридесетина италианки на възраст 25-28 години, изчезнали през последните две години, може да са станали жертва на словашки кан***, убит през май тази година, пише в. "Кориере дела сера".  Изданието се позовава на източник, запознат с работата на оперативния център и научния отдел на италианската полиция, които разследват изчезването на тридесетината италианки, пише БТА.

Те изчезнаха безследно от началото на 2009 г. до май 2011 г. и телата им не са открити. Полицията започнала да подозира връзка между изчезванията и словашкия кан***, след като от негова имейл кореспонденция с швейцарец станало ясно, че той е убил и изял млада италианка и че имал предпочитани към италианките от възрастовата група на безследно изчезналите.
 
Кан***ът Матей Чурко беше убит в Словакия на 12 май с пет изстрела от словашки полицай, след като швейцарецът Маркус Дюбах в последния момент се отказал да бъде изяден от Матей и се обърнал към полицията.
Матей и Маркус се свързали по имейл, след като кан***ът дал обява, че търси някой, когото да изяде. Маркус отговорил на обявата, защото планирал самоубийство и се съгласил да умре в ръцете на кан***.
Двамата уговорили среща в гората на град Кисак, в Словакия, където живеел Матей. Когато Маркус се отказал да бъде изяден и подал сигнал в словашката полиция, в часа на срещата дошъл полицай и между него и кан***а се завързала престрелка. Полицаят успял да убие кан***а.

При обиска на дома на Матей словашката полиция открила "хладилен архив" - части от замразени тела на жертвите. Досега по тези части са идентифицирани две словашки жертви на кан***а и се предполага, че има още.

Словашката полиция подала сигнал до Интерпол, когато станало ясно, че Матей споменал за италианска жертва и казал, че си пада по италианки. Засега италианската полиция, която понесе много критики заради неразгадано неотдавнашно убийство, отказва да оповести официално хипотезите си, преди да разполага с конкретни факти.

Полицията проверява имейлите на изчезналите момичета, за да види дали са общували с кан***а. Води се разследване и дали момичетата са ходили в Словакия. Засега се изключва версията кан***ът да е идвал в Италия, за да набира жертви.
http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Подозират словашки кан***, че изял 30 италианки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди