изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:39 EET
ВАРНЕНЕЦ ИЗВАДИ ГИГАНТСКИ СОМ ОТ "ОДРИНЦИ"    
Лов и риболов
Варненецът Владo Игнатов улови гигантски сом от язовира "Одринци", видя репортер на НДТ. Хищникът бе изваден след риболов на кльонк с лодка. Това стана в късните часове в петък. На кантара рибата удари точно 59.860 кг, а дължината й е 2.04 метра.


"Досега съм извадил 25 сома, но за първи път съм на улов в Одринци. Отне ми близо половин час, за да излъжа огромната риба. Извадих я с кука за океански риболов, на която има две контри", похвали се майсторът пред НДТ. След това той и приятелите му си направиха снимки за спомен, а рибата престоя два дни във водите на брега. Тя бе пусната на свобода пред комисия, която отчете постижението на Влади Игнатов. Местните рибари споделиха, че този сом е бил пуснат в язовира в началото на 90-те години.
Концесионер на водоема е Красимир Колев. От миналата година той полага големи грижи да възроди мястото, което е любимо за мнозина любители на риболова от региона. 
 
 
 





 


Сходни връзки

ВАРНЕНЕЦ ИЗВАДИ ГИГАНТСКИ СОМ ОТ "ОДРИНЦИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди