изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:26 EET
Какво трябва да знаеш за гениталиите    
Здраве Голям процент от дамите се притесняват дори да произнесат името на най-интимната си част.   Какво трябва да знаеш за тази деликатна област?


   
  1. Думата “вагина” е най-често използвана, когато става въпрос за женски полов орган, но всъщност тя включва само един тесен канал, който е разположен вътре в теб.
  
  2. Всички ли са еднакви?
  Формата на вулвата може да бъде различна, както и размерът на ***а. При някои жени малките срамни устни са по-големи и излизат над външните, а при други – са скрити.
  
  3. Цветът на кожата ти може да бъде в контраст с цвета на интимните ти части. Например, светла блондинка може да има тъмнокафява вулва или обратно.
  
  4. Надареният мъж не може да я нарани. Вагината е изключително еластична и се “разгъва”. Тя променя размерите си до 2 – 5 см. Някои жени се оплакват, че след раждането се чувстват по-широки и нямат същите усещания при полов акт, както преди.
  
  5. Самопочиства се
  Не е препоръчително да използваш душ, за да се почистваш отвътре. Вагината се почиства със секреция, която изхвърля бактериите и полепналите по стените на влагалището клетки. Ежедневното миене с подходящ интимен гел или сапун обаче е задължително.
  
  6. Секрецията се променя
  По време на овулацията вагината произвежда по-голямо количество секрет. Ако почувстваш парене и сърбеж, спешно отиди на гинеколог. Течението се променя, то трябва да е прозрачно и да няма миризма. Преди месечен цикъл е кремообразно и по-гъсто.
  
  7. С упражнения можеш да се стегнеш
  Редовните упражнения могат да направят вагината ти по-стегната, а контролът там долу – да ускори постигането на оргазъм. Необходимо е да правиш упражнения по няколко пъти на ден, те са изключително полезни и след раждане, ако се изпускаш. Стегни вагината, задръж и преброй до 10 – отпусни. Повтори това няколко пъти.

http://erotic.erogance.eu

Тантра – секс техника за върховна наслада

Мъниче с огромен глас, издаван от... половите му органи

Множественият оргазъм

И животните "го правят" сами

5 нови секс инфекции

Шокиращи статистики за гениталния херпес

Ревнивка: “Пенисът му трябва да ми принадлежи”

Има ли размерът значение

Аз съм жена и мастурбирам редовно!

ТЕСТ: Сексуалната ви същност, според цветовете, които обичате

Изложиха в музей най-стария презерватив в света

 


Сходни връзки

Какво трябва да знаеш за гениталиите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди