изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:41 EET
Наистина ли жените искат богати мъже?    
Любопитно Не можем да отречем факта, че голяма част от съвременните мацки първо се влюбват в банковата сметка на господата. Те обичат да бъдат глезени, да получават ултраскъпи подаръци, да карат последен модел автомобили и т.н. Но истината е такава, че повечето жени търсят не богат мъж, а такъв, който да има стабилна работа и да ги обича. Любовта над всичко! 

Колкото и невероятно да ви звучи, проучванията сочат, че когато започват връзка, повечето жени се надяват да имат прекрасни моменти със своя любим, а не нощи, прекарани в „компанията“ на най-новата диамантена огърлица, оставена сутринта на леглото с надпис: „Тази вечер имам важна среща. Не ме чакай“. 

Дамите, които харчат парите на богатите си гаджета, знаят отлично, че това е краткосрочна връзка, която ще приключи в момента, в който на хоризонта се появи по-заможен мъж, който ще бъде използван като банкомат в следващите месеци/години.
А за жените, които искат сериозна връзка или брак, няма голямо значение дали техният избраник е богаташ, или не. Единствените важни условия са човекът до тях да има цели в живота и стабилна работа. Желанието на тези романтички е да остареят със своя принц и да се грижат един за друг както сега, така и след 20 години. 
Ако сте фен на сериала „Двама мъже и половина“, сигурно се сещате за култовите изрази на Алън и Чарли. Докато първият смята, че връзките се изграждат на доверие и взаимно уважение, според колоритния Чарли връзките се изграждат на диамантени обеци и Виагра. 
Има доза истина и в двете твърдения, защото хората и техните цели в този живот са различни. Ако един мъж има пари, това е бонус. Но ако няма, повечето жени биха се радвали на възможността да градят нещо стойностно със своята половинка. 
Единственото трудно нещо е да разпознаем свестните мъже и жени...

http://hotarena.net

Главна снимка за Албума: Playboy stars 2005 ЖЕНИТЕ С НАЙ-ГОЛЯМ ШАНС ЗА БОГАТИ МЪЖЕ

Марковска танцува на масата, пъхат й банкноти в деколтето

Пепа Секса: Малина, Андреа и Галена успяха благодарение на богатите си любовници!

Блондинките печелят повече пари

Асдис Ран участва в секскандала в "Челси". Имала връзка с много богат българин

Петя Велкова: Най-голямата ми грешка е, че въртях любов с Христо Сираков

Динко Динев показа Мис Плеймейт 2008

Когато фолк звездите бяха млади...

На дивата граница на Европа

Калина от „Островът...“ не е била гадже на Гонзо

 


Сходни връзки

Наистина ли жените искат богати мъже? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди