изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:28 EET
Слънцето е единствената безплатна храна, твърди индийски йога пред Чудеса.нет    
Любопитно „Всеки човек има Бог в себе си и смисълът на живота е да го открие”, заяви в специално интервю за Чудеса.нет индийският йога Хира Ратан Манек. Човекът, който се храни със слънчева енергия от почти 10 години, е за втори път в България по покана на йога студио „ОМ” на пловдивчанина Живко Стоилов. Според 73-годишния индиец истинската енергия идва от Слънцето и човек може да живее изцяло от нея. Постепенно нуждата от животинска и растителна храна ще отпадне, така няма да има световен глад, войни за петрол и богатства, а човек ще бъде много по-близо до бога.


„Не мисля, че българите са различни от другите хора по света. Те дори повече се интересуват от слънчевото хранене”, казва Х.Р. Манек. Според него в условията на тежка икономическа криза интересът към духовното е по-голям. Без значение дали са бедни или богати, в днешно време все повече хора се стремят да бъдат по-близо до Бог.

„Слънчевото хранене е древна практика. То е съществувало в България. Възродено е било по времето на Петър Дънов и неговото Бяло братство. Днес науката вече го приема като здравословна практика. Това е единствената безплатна здравословна практика. Слънцето е за всички и всеки може да го използва. Това е безплатно за вашия ум, тяло и дух”, казва в специалното си послание до българите Х.Р. Манек.

Той предлага да си представим слънчевото хранене като следната система – Слънцето е звездата, а планетите и хората са неговите спътници. В хората има приемници на слънчевата светлина и енергия. Като гледате Слънцето, вие се свързвате с планетата майка и използвате нейната енергия.

Слънчевата вода също е изключително полезна по специална рецепта. И се прави лесно - преварена вода, оставена цял ден в прозрачен стъклен съд на слънчева светлина. Тя има трайност 24 часа и пмага за всякакви обриви и малки рани.

По въпроса за края на света през 2012-та година, индиецът е съвсем спокоен. За него това са циклични неща, които се случват през определени периоди. Естествено е хората да ги е страх.

„Никой не знае какво ще се случи утре. Слънцето е вечно и ще бъде вечно. Но хората се страхуват и това е напълно човешко”, казва Х.Р. Манек.

Преди няколко години йогата е потърсен и от специалистите от НАСА, които са го изследвали. Космическата агенция на САЩ се интересувала от слънчевото хранене, което ще бъде много полезно за астронавтите при дълги космически полети.

Вече около 25 хиляди души практикуват слънчевото хранене по света. Постепенно при тях изчезват болестите, дори и най-страшните като рака. Общуването със Слънцето е полезно дори и за очите, твърдят лекари от американския университет „Джеферсън”.

Познанието за себе си е най- важното според Х.Р. Манек. Останалото е суета и обикновено е причина за войни и конфликти. Ако се научете да живеете в мир със себе си, ще го постигнете и с останалия свят, казва индиецът.

http://www.chudesa.net

Венета от Павликени свети като дъгата и контактува с извънземни светове

Упражнения за здраве от Петър Дънов

Пирамида израсна до Мадарския конник, руски сайт е издълбан в скалите

Ден на кончината на Петър Дънов

 


Сходни връзки

Слънцето е единствената безплатна храна, твърди индийски йога пред Чудеса.нет | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди