изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:40 EEST
Врачанка умори италианец от секс    
По светаЙовка, 46-годишна българка, гурбетчийка в Италия, уморила от страст 70-годишният си любовник. Връзката между нашенката и италианеца просъществувала няколко месеца, докато един следобед двамата решили необезпокоявани от никого да се усамотят в кола в покрайнините на град Сан Сеполкро, провинция Тоскана, пише в. “Република”, като цитира близки на жената. Започнали да разхвърлят дрехите си и подхванали сексуален акт, по време на който обаче италианецът издъхнал върху Йовка. Първоначално нашенката решила, че му прилошава.

 Опитала да го свести и отмести от себе си, но се оказала, че не може да помръдне. Дядото не издавал нито звук, нито никакъв признак на живот. Йовка осъзнала, че върху себе си има труп на 70-годишен италианския гражданин, а тя е чужденка, чиито документи не са съвсем редовни.

В паниката си, тя започнала да се бори с безжизненото тяло на любовника си и след няколко минути борба с него успяла да се отмести. Колата обаче била със затворени прозорци и врати, пространството крайно недостатъчно, а позата в която се намирала Йовка – твърде неудобна, за да се измъкне.

Когато най-после успява да избяга от клопката на автомобила и трупа на италианеца в него, нашенката побягва. Преди това успява единствено да се наметне в първата дреха, която успява да вземе от колата. След това тя се обадила на Бърза помощ за инцидента. После чупи картата на мобилния си телефон, за да не я проследят чрез устройството и изчезва.

В продължение на няколко седмици никой не чува нищо за 46-годишнатга българка., а познатите й нямат контакт с нея. Когато след време Йовка разказва за премеждията си, така и не обяснява къде се е скрила.

Междувременно шумът около мъртвия италианец набира сили в медиите. Но според тяхната версия, героинята в секс историята е румънска гражданка. Именно от медиите Йовка научава, че полицията издирва румънка, а не нея. Аутопсията на любовника показала, че причината за смъртта е слабо сърце, за което вероятно е допринесла и виаграта, която дядото ползвал заради врачанката.

Йовка се появява отново в Сан Сеполкро няколко седмици след инцидента и разбира, че случаят съвсем не е отшумял. Братовчедка й Мариана била прислужница в дома на починалия любовник. Синовете на италианеца, знаейки какви са връзките между двете жени, я вземат за изкупителна жертва.

След инцидента в покрайнините на град Сан Сеполкро, семейството на италианеца затваря прислужницата в мазе и я завързват за стол. Следват няколко дни физически мъчения, глад, жажда и непрогледна тъмнина. Единственото, което искат от нея е да даде информация за братовчедка. Йовка обаче е в неизвестност и никой не зная къде е.
По-късно, когато лекарите съобщават на семейството каква е причината за смъртта на техния близък, пускат Мариана.

Когато Йовка я вижда остава ужасена – братовчедка й е със сцепени клепачи и устни, и цялата в отоци и синини./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Врачанка умори италианец от секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди