изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:47 EEST
Приходите от проститутки ще спасяват бюджета на Ботуша    
Любопитно Градоначалникът на Алтопашо предлага в италианските градове да се обособят квартали на червените фенери, а проститутките да преминават през редовен медицински преглед и техните приходи да бъдат декларирани пред данъчните власти. Градоначалникът от партията на премиера Силвио Берлускони "Народ на свободата" смята, че чрез излизането на светло хазната ще получи милиарди евро от неплатени сега данъци върху проституцията. Според Маурицио Маркети, кмет на северноиталианския град неговите сънародници трябва да забравят за лицемерието си относно проституцията и да легализират бордеите.

Кметът припомня, че секс индустрията в Италия е уплела в мрежите си между 70 000 и 100 000 души, като милиони евро, ако не и милиарди евро приходи от нея не се облагат с данъци, от което губи държавата.

Маркети подчертава, че само неговото градче, в околностите на което работят много секструженички заради стратегическото му местоположение близо до важна магистрала, би могло да печели по един милион евро годишно от данъци, наложени на местния секс бизнес.

Градоначалникът на Алтопашо предлага в италианските градове да се обособят квартали на червените фенери, а проститутките да преминават през редовен медицински преглед и техните приходи да бъдат декларирани пред данъчните власти.

В Италия проституцията е легална, но възползването от търговията с плътта е незаконно. Заради този парадокс в страната няма законни публични домове и повечето проститутки работят по улиците. Много от тях идват от Източна Европа и Африка и могат да бъдат видени покрай пътищата в предградията и перифериите на големите градове, както и покрай магистралите.

Първи на предложението на кмета Маркети реагира партията Италия на ценностите на бившия антикорупционен съдия Антонио ди Пиетро. Според партията подобно предложение в момент на криза е проява на лош вкус./ http://www.blitz.bg
 
 


Сходни връзки

Приходите от проститутки ще спасяват бюджета на Ботуша | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди