изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:32 EEST
Тайно свалили 70 билборда на РЗС срещу Борисов    
ПолитикаПовече от 70 билборда на \"Ред, законност и справедливост\" с мотото „Ще уволня Бойко Борисов!” са премахнати по вандалски начин за две нощи. Партията е разполагала с общо 100 такива в цялата страна. Това обяви на пресконференция в Благоевград лидерът на РЗС Яне Янев, предадоха Дарик радио и ‘‘Фокус\".

Кампанията на партията започна на 11 юли, когато София осъмна със скандални рекламни билбордове с послание за \"уволнение\" на министър-председателя. Ден по-късно се появи и сайт за „уволнението\" на Борисов. По-късно стана ясно, че това е рекламна кампания на РЗС и на билбордовете се появи образът на кандидат-президента Атанас Семов.

\"Цветан Цветанов не работи като вътрешен министър, а като Али Баба с 40-те разбойници, които властват по магистралите и свалят рекламата на единствения им политически опонент в лицето на РЗС\", коментира днес Янев.

Според него това действие е безобразие, което не може да се случи в нормална правова държава.
\"Няма как Пътна полиция да не види кой е премахнал рекламата ни, при положение, че непрекъснато има дежурни полицаи\", категоричен бе лидерът на РЗС.

По думите му властта няма да направи нищо, за да залови нарушителите, затова ще бъдат сезирани окръжните прокуратури във всички населени места, където има накъсани билбордове.
Той разкри, че фирмата, поддържаща паната, е била заплашвана 10 пъти.

Янев смята, че вандалите са същите лица, които заложиха бомба пред централата на РЗС в София и \"те се контролират от властта\". Той имал информация, че имат подкрепата на МВР.
 
„Това показва безсилие, страх и безпомощност. С всеки изминал ден времето на ГЕРБ изтича. Те ще се опомнят, но ще бъде късно”, допълни лидерът на РЗС.

www.dir.bg

 


Сходни връзки

Тайно свалили 70 билборда на РЗС срещу Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди