изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:14 EET
СТАРТИРА УЧЕНИЕ "ЕСЕН 2011"    
НовиниОт днес до 26 август на зенитния полигон на Военновъздушните сили в Шабла ще се проведе учение „ЕСЕН 2011” с участието на формирования за противовъздушна отбрана (ПВО) от Българската армия и съвместни зенитно-ракетни стрелби на формирования за ПВО от България и Сърбия, съобщиха от военното министерство.

В стрелбите ще участват самолети МиГ-29 и Су-25, и зенитно-ракетни комплекси SA-2 „Волхов”, SA-3 „Нева”, SA-6 „Куб”, SA-8 „Оса”, SA-10 „С-300” и SA-7 ПЗРК „Стрела-2М”.
Офицер, планиращ учението, е генарал-лейтенант Атанас Самандов – командващ на Съвместното командване на силите. Учението се провежда под ръководството на командира на Военновъздушните сили генерал-майор Константин Попов. Директор на учението е бригаден генерал Румен Радев – заместник-командир на ВВС, а общ ръководител на стрелбите e командирът на Първа зенитно-ракетна бригада бригаден генерал Ваньо Славеев.
Високопоставени гости се очаква да присъстват зенитния полигон в Шабла на 26 август.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА УЧЕНИЕ "ЕСЕН 2011" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди