изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:47 EET
Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!    
Здраве 50-сантиметрови вибратори, дезодоранти, бутилки от бира и краставици са най-честите предмети, които хирурзите от „Пирогов“ и други спешни болници в страната вадят от анусите на своите пациенти. Напоследък обаче лекарите са свидетели на крайности от страна на гейове или двойки, прекалили с любовната игра, които си завират в задниците какви ли не странни неща.  Само преди седмица при лекарите от спешния център се появил млад гей със заседнала огромна дюля в ануса.

 “Дойде при мен един млад мъж, хомосексуалист и каза: “Извинявайте, но си напъхах една дюля в задника”, разказва д-р Валентин Андреев. Оказало се, че младежът се хванал на бас с приятели, че ще успее да вкара плода в задника си.

Изкарването му обаче се оказала невъзможно.

В аналните отверстия на хомосексуалисти хирурзите в „Пирогов“ са откривали вибратори, дезодоранти, дървени чукчета от хаванчета за чесън, шишета, плодове и зеленчуци. В повечето случаи предметите се вадят по неоперативен начин.

Един от най-бруталните случаи е на мъж, от когото измъкнали огромна буца чорапогащници. Той обяснил, че при всяка караница с жена си взима черните й чорапки и за отмъщение си ги слага в задника. Друг пък си набутал в задника чукче за чесън...

След като лекарите го издавили, той си го поискал обратно!!!

Преди 2 години столичанин едва се довлякъл до спешния център и притеснено се опитал да обясни проблема си. След като дежурните “загрели” за какво иде реч, веднага му направили рентгенова снимка и установили наличието на чуждо тяло в ануса му. Наложила се спешна хирургическа намеса, защото мъжът виел от болка. След двучасова операция хирурзите успели да извадят на части половинметров изкуствен мъжки член!!! Лекарите закърпили вътрешностите на клетия гей, защото, докато се самозадоволявал, вибраторът разкъсал дебелото му черво.

Наред със самотните хомосексуалисти, които се задоволяват с твърди подръчни средства, в лекарския списък с куриозите попадат и… женени мъже. Оказва се, че повечето от пациентите с обратни наклонности имат семейства, които очевидно са създали в опит да скрият различната си сексуална ориентация.

Само преди 2 месеца 35-годишен женен мъж с две деца от Велико Търново е приет по спешност в местната болница със силни болки в задника. Шашнатите лекари намерили в ануса му флакон от пяна за бръснене. Ненормалникът обяснил, че изпуснал пяната, докато се бръснел в банята. Навел се да вземе флакона, но се подхлъзнал и се нанизал на него. Опитал сам да се справи с деликатната ситуация, но флаконът потънал дълбоко и се наложило да потърси хирург. Докторите успели да отстранят чуждото тяло, без да го оперират. Те проявили дискретност и не разкрили пред жена му съмненията си, че

всъщност съпругът й е гей и се е самозадоволявал.

Д-р Николен Стойнов си спомня друг подобен случай, при който извадили струговано краче на табуретка от ануса на друг млад мъж. \"Обясни, че е бил седнал на края на табуретката, столчето се счупило и крачето с дължина 15 см и диаметър 3-4 см влязло в ануса му\", разказва лекарят.
Пловдивските гейове не изостават от софийските и търновските в опасните техники за анално самозадоволяване. Шокиращ е случаят с 49-годишен от Пловдив, от чийто задник хирурзите от университетската болница „Свети Георги“ извадиха две краставици с обща дължина половин метър!
След като си вкарал зеленчука, той разбрал, че е заседнал. Изплашен, съобщил на съпругата си и я помолил да го придружи до болницата. Пред дежурните лекари мъжът признал, че има краставица в ануса и че много го боли коремът. За да е пълна комедията, жена му добавила, че всъщност краставиците са две и са дебели по 5 см... Перверзникът обяснил, че ден по-рано вкарал първата, за да си прави масаж на простатата. С втората искал да измъкне първата, защото била закривена. Краставиците са извадени с хирургически инструменти, разказва шефът на болницата Илия Баташки.

Подобен е случаят с 36-годишен мъж. Лекарите от общинската болница в Пловдив извадили от ануса му флакон от дезодорант след оперативна намеса. Докато траела срамната процедура, той бил придружаван от съпругата си....

От ануси на пловдивчанин са вадени дървени и пластмасови фалоси, дезодоранти, лампи за телевизори и краставици, разкриват медици пред “ШОУ”. Пенсионер на 72 г. е най-възрастният пациент на университетската болница в Града под тепетата. Той отишъл при д-р Баташки с бутилка в ректума. Обяснил, че си я поставил сам вкъщи, задрямал и като се събудил, видял, че тя цялата била вътре.

Преди 15-ина година в лекари от Мадан правят операция на човек, който имал в задника си счупена бирена бутилка. Изваждането й било невъзможно и се наложило да го оперират през корема.

В болниците попадат и мъже, при които

предметите са били вкарани насилствено.

Преди години докарали от Гребната база в Пловдив мъж с клон от дърво в ректума, който стърчал навън. Човекът бил гей и пострадал след дрязга между двама младежи, които счупили клона в ануса му. Пациентът получил перитонит с много усложнения.

Баташки си спомня за случай в Пещера, когато моторист докарал човек, в чиито задник е открита краставица. Оказало се, че е направена наказателна акция срещу него и някой нарочно е счупил вкараната краставица, след като я набутал в ануса му.

Лекарите от цялата страна често се натъкват на дълбоко вкарани в задника чукало от хаванче, на топчета за пинг-понг, а в дамски органи са намирали цели дезодоранти или капачки от тях. “Специалитет” на жените пък било да идват пред кабинетите с броеници или герданчета в ануса.

Хасковски хирурзи пък още си спомнят за необичайната операция на 58-годишен мъж. От задника му те извадили бутилка от натурален сок. Лекарите са убедени, че подобен внушителен предмет може да попадне в дебелото черво само при самозадоволяване. Пенсионерът обаче разказал различна версия за станалото. \"След изхождане исках да се подмия. Загубих равновесие обаче и се нанизах на бутилката\", уточнил мъжът. Стъклото е извадено след половинчасова операция.
Все повече зачестяват и случаите, при които двойки пробват

опасни техники за възбуждане на партньора.

Така например при анален секс приятелят на 16-годишно момиче от Пловдив й напъхал малък флакон от дезодорант. Младежът го извадил, но капачката заседнала и престояла повече от 2 месеца у момичето. През това време тя пробила стената и когато девойката най-после потърсила помощ съобщила на лекарите, че от влагалището й изтичат изпражнения.

В началото на тази година пловдивски лекари извадиха тиквичка от вагината на млада жена. Тя издълбала вътрешността, а остатъкът нахлузила по дължината на пениса на приятеля си. В сублимния момент двамата толкова се разгорещили, че забравили за „атрибута”. Така тиквичката заседнала във вагината на пловдивчанката. Тя правила опити да я извади сама, искала да избегне резила и срещата с лекарите. Когато обаче разбрала, че няма да успее, потърсила помощ, тъй като имало опасност зеленчукът да загние във влагалището й.

Истинска находка, отново в Пловдив, откриха лекарите от общинската болница. От влагалището на 23-годишно момиче те

извадиха 22-сантиметрова риба. Каракуда.

Младата жена разказала, че била на риболов с приятели край язовир “Пясъчник”. Не е ясно обаче как каракудата е попаднала в половите й органи.

От влагалището на момиче от Пловдивско лекарите извадили около 30 капачки от дезодоранти, разказват те през смях и сълзи.

Имитация на култова секссцена от филма „Фатално привличане“ пък прати в болница девойка от благоевградско село. Тя и партньорът й копирали Майкъл Дългас и Глен Клоуз в мивката вкъщи. Оказало се обаче, че нашите умивалници по качество отстъпват в пъти на холивудските. Сексът завършил с 5 шева на интимните й части. С окървавена кърпа върху задника си 23-годишното момиче обяснило на хирурзите в Благоевград, че се повдигнало върху мивката, за да се подмие. За зла участ тя се счупила и стърчащо парче от нея разрязало задните й части.

Пламен СТАНЧЕВ

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници! | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 09:22 EEST
Абе може ли да публикувате такива простотии?!! Що за извратеняци сте в тоя \"по-добър вестник\"!!! За последен път влизам тук! Дано децата ви не четата простотиите, които поднасяте като новини!
Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 10:31 EEST
Абсолютно съм съгласна с горекоментиращия .Грозно и неприятно четиво!!!!!!!!!!!!!!!!!
Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 10:58 EEST

Ами тъй, де! Някои ги ядем тези краставици и дюли... Ама-ха! :-Р

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 12:16 EEST

Как може да пишете за такива неща? Този вестник го четат и децата ни! Безсрамници !!! Аз  също за последен път ви чета , паднахте ми много лошо в очите.

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Admin да 2011-08-25 @ 12:48 EEST

Тоава са истините от живота. Има и по-срамни - убийства, обещания на политици, кражби за милиони, катастрофи с убийства от пияници, отвличания... Сбогом на тези, които не искат да ни четат! Има достатъчно медии, които си заравят главите за истините от живота. Питайте лекарите, които са принудени да оправят тези мръсотии. Общото им мнение е: Пишете, за да не ги правят!

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-25 @ 22:58 EEST

Много лесно казвате сбогом на тези, които не искат да ви четат?!? 

Според мен трябва да си вземете забележка от коментарите и за напред да не публикувате подобни гнусотии, защото така губите читателите си!

 

Лекари вадят краставици, вибратори, чукчета и дюли от задници!
Автор: Anonymous да 2011-08-26 @ 08:45 EEST

НЕ, НЕ, НЕ! За пореден ден аз няма да ви чета! До утре! :-))))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди