изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 11:23 EEST
Жените попадат в любовни триъгълници по-често    
Любопитно Мъжете може и да имат репутацията на кръшкачи, но жените са тези, които по-често попадат в любовни триъгълници, пише в. "Дейли експрес". До този извод се стига от резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 души. Данните показват, че 25 процента от дамите и само 15 процента от представителите на силния пол са били романтично обвързвани с повече от един партньор едновременно. Осемнадесет процента от тези любовни триъгълници са започнали във „Фейсбук” или „Туитър”. Над 50 процента от анкетираните вярват, че е възможно човек да е влюбен в повече от един партньор едновременно.


Въпреки това, сред българските известни личности се наблюдава по-скоро тенденцията мъжът да е в центъра на любовните вълнения на две жени. Сред светските мачовци в подобна ситуация са попадали наскоро обявилият раздялата си със съпругата си Вихра заради колежката си Ирина Сарачинова ТВ водещ и продуцент Иван, футболисът Валери Божинов, който е поддържал паралелна връзка с настоящата си бременна половинка Николета Лозанова, докато е живял с майката на първото си дете Алисия, любимият на Алекс Раева DJ Doncho, който все още е бил женен за съпругата си, когато са пламнали чувствата помежду им, Благой Георгиев, за чието сърце "спореха" Лияна и бременната му приятелка Христина.
 
 


Сходни връзки

Жените попадат в любовни триъгълници по-често | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди