изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:59 EET
Проверяват бюста на кандидат-стюардеси    
Любопитно Южнокорейски кандидатки за стюардеси за индонезийската авиокомпания "Гаруда" са били подложени на унизителни проверки, за да се установи дали не са си имплантирали силикон, предаде Франс прес.  Авиопревозвачът забранявал обслужването на своите линии от стюардеси с татуировки по тялото и изкуствено уголемени бюстове.

За да се доберат до жадуваните 18 свободни места, южнокорейските момичета били подложени на опипване и на преглед по бикини. Тези практики силно възмутиха обществеността в страната и предизвикаха сериозна дискусия. Забрана за татуировки има и за служителите в други авиокомпании като японските и австралийските. 
  
  "Опипването на бюстовете е задължителна практика, защото гръдните импланти могат да предизвикат сериозни проблеми при драстично спадане на налягането по време на полет", оправдаха се от компанията.
  
  Но от южнокорейския национален превозвач контрираха, че подобни прегледи са абсолютно ненужни. "Това би означавало, че не трябва да допускаме на борда нито една пътничка със силиконов бюст", заяви говорителката на компанията Korean air.
  
  Ким Да Ми от сеулския Център срещу сексуалното насилие попита реторично дали подобни прегледи биха били извършени от компанията в Индонезия, най-голямата мюсюлманска страна, където женското тяло е абсолютно табу.
  
  Явяването на тестове за стюардеси в Южна Корея е много популярно сред младите момичета, защото е възможност за добра работа, висок статус и много пътувания. http://erotic.erogance.eu/

Стюардеса задоволява пилот в кабината му

Груб терминаторски секс пратил гадже на доктор

Каките на Батето

Сидеров: Няма да ми заповядва русокоса арийка!

Мисис България и Миа Сантова се включват в “Надхитри блондинките”

Лесбийка начело на правителството на Исландия

Сексапилната Алисия Силвърстоун разкри, че е влюбена в жена

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА  Erotica Top Bust 1  /18+/

ПАРАД НА СТЮАРДЕСИТЕ

 1991 07 Wendy Kaye  1992 12 Barbara Moore  1990 11 Lorraine Olivia  1989 07 Erika Eleniak  1986-07 Lynne Austin  1996-06 Karin Taylo

  •  
  •  


    Сходни връзки

    Проверяват бюста на кандидат-стюардеси | 0 брой коментари | Регистрация
    Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

    Stats
     Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
     Всички права запазени.
    Powered By Geeklog 
    Страницата е генерирана за 0.07 секунди