изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:08 EEST
Завивка спира скандалите в леглото    
ЛюбопитноИзобретиха завивка, която навлиза във важните територии на спокойния сън и добрите взаимоотнешения между интимните партньори. Продуктът елеминира дрязгите на партньорите, спящи в едно легло, тъй като от единия край е по-дебела и държи топло, а от другия – по-студено, съобщава сайтът Shopzilla.com. Така партньорът, който е по-зиморничав, ще придърпа към себе си по-плътния край. А този, който вечно чувства, че "завира" под юргана, ще може да се завие с по-тънкия. Миротворното спално бельо беше произведено от фирма в Ланкашър и е с търговска марка The TwoTog.


С новия артикул ще бъде сложен край на вечните креватни войни, които тровят живота на брачните и съжителстващи двойки. Причината за тяхното избухване е различната телесна температура на хората и съответно различните им изисквания към завивките. Тя се влияе от взимането на някои лекарства и от промените в хормоналните нива.

При предишните юргани половината от британците се оплакваха, че били събуждани до шест пъти на нощ от партньора, както установи анкета. Най-честата причина за нощното безсъние се оказало хъркането на половинката, а борбата за завивките идвала на второ място.

The TwoTog се пуска на пазара срещу 140 британски лири и е запълнена с пух от унгарски гъски. Въпреки различната плътност на двете части, разликата е трудно забележима за окото, когато завивката се застеле, уверява производителят. http://www.btv.bg/news/

С термометър в леглото - 25° за женски оргазъм /18+/

8 неща, които всички дами трябва да знаят в леглото

АЛКОХОЛЕН ЗОДИАК

10 неща, които не знаете за целувката

Как да свалиш жена според зодията й?

Идеалната жена е блондинка с апартамент

 


Сходни връзки

Завивка спира скандалите в леглото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди