изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:12 EET
10-те фундамента на оралната любов /18+/    
Здраве Оралните ласки. Звучи добре, нали? Не познаваме мъж, който би отказал. Всъщност, не познаваме човек, който би отказал. Но, както всичко останало, и при тях си има разни малки пинизи, които обаче могат да направят съществена разлика. Този материал не е плод на предположенията на разни съмнителни сексолози, а представлява комплексното мнение на десетки помолени да изкажат своята гледна точка мъже. Питате се какво искат мъжете? Понякога просто трябва да ги попитате... И така, ето какво споделят те, когато става въпрос за фелацио и това, което им носи удоволствие:

1. Ако не си в настроение, не се захващай

Нека се върнем във времето, когато фелациото се е считало за нещо, което само извратените мъже са искали и, което само още по-извратените жени са били склонни да направят. Е, мили дами, това време мина. Оралната любов е нещо естествено и би трябвало да носи удоволствие и на двете страни. Няма нещо по-обезсърчаващо за мъжа от това, жената да приема този акт като досадно задължение. Ако не ви допада, по-добре го оставете.

2. Устата ти може да направи милион неща, които вагината ти не

Така че, възползвай се от този факт. Фелациото е нещо много повече от това нечии гениталии да се озоват в нечия уста – ти имаш пълен контрол на действията. Целувки, докосване, включване на езика, може да експериментираш с всичко, само бъди нежна и изследвай реакциите му.

3. Дълбокото гърло не е всичко

Ако си способна да погълнеш цял хот-дог за няколко секунди, докато гледаш филм или си на мач, това си е за възхищение, но когато опира до оралните ласки, нещата стават малко по-различни. Честно казано, изпълнението на дълбоко гърло за повече от няколко минути изнервя доста мъже, пък и повечето започват да се притесняват за теб и за челюстта ти.

4. Оралното опознаване води до генитална незаинтересованост

С други думи, сменяй техниката. Няма нищо по-лошо от това да си с някой, който прави едни и същи неща, по едно и също време всеки път. Изненадай го! Пробвай нещо, което самата ти не си правила. Опитът е майка на знанието. А опит се получава с въображение.

5 Опитай се да опознаеш пениса му

... защото това е повече от парче месо. Да, има множество нервни окончания на върха, но и няколко, разположени по останалата част. Не се и съмнявай, че би се зарадвал да стимулираш и тях. И не забравяй тестисите. Докосвай ги нежно, целувай ги... чувствителността му ще се покачи рязко...

6... и останалата част на тялото, също.

Мъжът има множество ерогенни зони и можеш да си спечелиш много бонус точки, ако се опиташ да ги откриеш. Например, плъзгането на ръка по задните му части, направо ще го побърка. Няма да сбъркаш, ако опреш буза о вътрешната страна на бедрото му и я потъркаш в него. Пичът със сигурност няма да остане безразличен и ако плъзнеш език от пъпа му надолу, до гениталиите.

7. Мъчи го като грешник

Честно казано, можеш да направиш много повече с един поглед, отколкото с часове устни упражнения. Зарежи всички онези глупости за това, че мъжете не обичат любовната игра и вкарай в действие специалния си поглед. Гали го и го дразни до полуда. Може да поиграеш малко със собственото си тяло пред него, а топлия ти дъх на тестисите му, направо ще го запрати в Ада (на удоволствието).

8. Говори му

Не със заета уста, разбира се, но това да му кажеш колко е чудесен и колко ти харесва, докато го стимулираш с ръка е едно от най-добрите неща, които би ти хрумнало да направиш. Попитай го какво би искал да направиш, остави му впечатлението, че той контролира ситуацията и ще ти бъде благодарен за много дълго.

9... но не и за да се оплакваш, че продължава прекалено дълго

Всеки възпитан джентълмен знае, че, за да свършиш, независимо по какъв начин, ти е необходимо най-вече спокойствие и постоянство. Започне ли да те притиска, то шансът за оргазъм става нулев. Същото се отнася и за самия него. Това, че мъжът може да получи оргазъм едва ли не от вятъра е може би най-голямото сексуално преувеличение. И той, точно като теб, трябва да бъде предразположен и му трябва време, и започнеш ли да мрънкаш, че си се изморила, или, че ти е досадно, то по-добре не се захващай изобщо.

10. Няма значение къде свършва, важното е да го прави

И понеже, сте на още начален етап от връзката си (от каквото и да е естество), то понякога на мъжете им е малко трудно да преценят къде е позволено да се ейякулира и къде не. Така че, вместо да му вдигате скандали пост фактум, кажете своите условия в началото и всички ще са доволни и щастливи.

http://www.tialoto.bg

ОЩЕ ЗА ОРАЛНИТЕ ЛАСКИ

 


Сходни връзки

10-те фундамента на оралната любов /18+/ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
10-те фундамента на оралната любов /18+/
Автор: Anonymous да 2011-08-31 @ 07:29 EEST
Животинска работа! Всички тези изгъзици водят до импотентност!Не е приложимо ,това което се гледа в порнофилмите,там го правят за много пари,колкото и да е гнусно!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди