изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:32 EET
Близък до Кадафи екзекутор избягал в България?    
НовиниСалех Ибрахим ал Мабрук, един от главорезите на Кадафи, отговорен за екзекуциите на либийски студенти, както и за убийството на британската полицайка Ивон Флетчър през 1984 г., е избягал в България малко преди режимът в Триполи да падне. Това обявиха два независими либийски източника пред \"24 часа\". Либийската опозиционна телевизия пък съобщи, че висшият функционер на страховитите Революционни комитети на Кадафи Салех Ибрахим ал Мабрук е получил убежище в България. Информацията обаче не бе потвърдена.

Преди дни в интернет се появи и запис направен от неизвестен автор със скрита камера, озаглавен \"Салех Ибрахим на летището в Джерба, преди да замине за България\".

\"24 часа\" разполага и с копие от официален документ с дата 19 юли 2011 г., в който се посочва, че Салех Ибрахим ал Мабрук ще посети страната ни и търси срещи с \"представители на най-високо ниво\". Според документа той е трябвало да бъде придружен от високопоставен либийски дипломат на име Ахмад Али Джаруд.
По това време Салех Ибрахим бил официален отговорник за висшето образование в Либия.
 
От Министерството на външните работи потвърдили за нотата, но отказали това посещение, след като били предупредени от съответните служби. От министерството уточниха още, че след направена справка в електронната система лице на име Салех Ибрахим ал Мабрук не е получавало убежище в България. Както и не е било давано убежище на никакви либийски граждани. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Близък до Кадафи екзекутор избягал в България? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди