изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:10 EEST
Светлана Василева, “Мис Плейбой 2009”: Гонзо е част от миналото ми, той не е голямата ми любов    
Интервюта Миналата седмица през уикенда небезизвестната бръмчалка Светлана Василева - Гонзовица, която е ”Mис Плейбой” за 2009 г., е забелязана в актуален столичен чалгаклуб заедно с митичния митничар Иво Тихия. Двамата са демонстрирали разкрепостени пози на близост пред завистливите погледи на куп родни златотърсачки. Клюката за свалката им се разнася от уста на уста и предизвиква съответния медиен интерес и разностранни коментари. Дали това е истина, или поредната спекулация за оборотната гърла, тя отговаря искрено и лично само пред вестника на народа.


Нека да припомним, че Светлана Василева се сдобива с прякора си Гонзовица след кратка, но бурна афера с изпълнителния директор на „Левски” Георги Иванов - Гонзо. Спрягат я за гадже и на други футболисти, но тя признава само за забежката си с Ивелин Попов и Дарко Тасевски. Огласява и предложение за секс, придружено с парична оферта, отправено й от „китаеца” Мартин Камбуров. Сега Светлана е щастлива и влюбена в мъж на име Иван, но за плъзналите слухове за гореща авантюра с амбициозен земеделски бос мълчи многозначително. Засега...

- Светла, явно вече имаш сериозно намерение да смениш прякора си Гонзовица с Тихата! Всъщност как повече ти харесва да те наричат светските медии? С кой от двата псевдонима?
- Искам да ме наричат просто Светлана. Знам, че на много хора им харесва да си слагат най-различни имена, но е хубаво да се съобразяват, като намесват и други личности.

- Запознати източници от пресата написаха, че миналата седмица ти и митичният митничар Иво Тихия сте купонясвали заедно в известен столичен чалгаклуб. Вярно ли е, какъв беше поводът, заедно ли дойдохте в клуба, или се засякохте там?
- Това, че се познаваме, не значи, че имаме нещо повече от приятелски отношения.

- Също така ти си се била мятала показно на врата му пред всички завистливи златотърсачки, а той явно не е имал нищо против. Така ли беше и на какво се дължи тази близост между вас?
- Това май е плод на нечия фантазия.

- Този „запознат медиен източник” твърди още, че всъщност Иво бил изоставил вече „отчаяната съпруга” Наталия Гуркова и на воля се забавлявал заедно с теб. Чувала ли си слуховете за връзката му с Наталия и как ще ги коментираш?!
- Росен Петров го е казал в предаването \"Нека говорят\". И въпреки че не съм в неговото предаване, ще кажа:

„Нека говорят, аз съм щастлива!”

- За Тихия се твърди, че бил отметнал в личния си списък с „бройки” имена като Преслава, Десислава и споменатата вече Наталия Гуркова. На какво според теб се дължи този негов магнетизъм - на материалните му възможности или на безспорния му чар и мъжественост?
- Смятам да не го коментираме повече. Имам сериозна връзка и когато се намесва трети човек, става доста деликатно.

- Кои други известни мъже са те ухажвали - изброй някои от тях поименно!
- Няма красива жена, която да не е била сваляна. Свързвали са ме с много футболисти, затова вече умишлено ги избягвам. Приключих с футболистите и не знам защо някои още продължават с празните приказки.

Имала съм връзка с Гонзо. Той е много добър човек, но сме малко различни като характери. Аз съм по-емоционална, а той по-уравновесен. Затова нещата не се получиха.

- Преди време често те виждаха и в компанията на Любо Ганев, а ако не греша, и на Красьо Черния. Имала ли си с някого от тях по-близки контакти?
- Ха-ха! Абсурдно е. На Любо просто му взех интервю за сайта си. Ето за това говорим. Не може всеки, с когото са ме виждали, да ми е гадже или да сме имали нещо интимно с него.

- Може ли да се каже, че Георги Иванов - Гонзо все пак си остава голямата ти тръпка?
- Той е част от миналото ми. Не съм свикнала да говоря за минали връзки. Щом не съм с него, значи не е голямата ми любов.
Както вече казах, той е изключителен човек, но не е мой тип.

- Последната клюка за теб гласи, че доскоро си „мачкала чаршафите” на амбициозен земеделски бос. Достоверна ли е тя и за кого става дума по-точно?
- Ти сама го каза - това е \"последната клюка\", но не и истината, която знам само аз.

- Сега ми кажи честно - влюбена ли си в момента, чувстваш ли „пеперуди в стомаха”, или караш на флиртове и се оглеждаш за нова, по-перспективна любов?
- Да, влюбена съм! Имам връзка с мъж на име Иван. Той е много сериозен. На него се дължи промяната ми. Дори заради него се записах да уча висше.

Ще докажа, че красивите жени са и умни.

- Знам, че искаш да загърбиш темата с футболистите, но се питам какво правеше наскоро в сектора на ЦСКА, а не в този на „Левски” и всъщност каква е причината да ходиш по мачове?
- ЦСКА играеха много важен мач. Аз преди всичко съм българка. Какво значение има цветът на фланелката? Да, когато играят “Левски” срещу ЦСКА, ще викам за сините, но иначе не съм от онези фенове, които са като кон с капаци. За мен е важна играта!

- Как /и с кого!/ си ляга най-често вечер Светлана Василева? Сама или с компания?
- С огромното ми плюшено куче.

- Коя е най-любимата ти част от сексуалното изживяване?
- Обичам просто да се усещам желана. Човекът с мен знае как да го направи, приказките са излишни, позите клиширани. Обичам всичко да се случва на момента. Харесват ми експериментите.

- Издай някоя твоя изпитана секстайна, от която всички жени могат да бъдат сигурни, че ще изпитат безспорна наслада и още повече ще стимулират любовния си живот?
- Жени, сгответе на мъжете си, защото, каквото и да си говорим, любовта им минава през стомаха.

Вярвам, че добрата домакиня може да е и добра любовница.

- Кое е това нещо в секса, което безспорно може да те доведе до оргазъм със силата на земетресение от 9-а степен по скалата на Рихтер?
- Не знам, обикновено по време на секс си затварям очите. Не знам какво ми правят... /смях - б.ред/.

- Преди време се разчу, че си бременна, но това се оказа блъф. Все пак имаш ли желание да родиш дете и от какъв мъж искаш да бъде то?
- Искам да имам няколко деца. Чувствам се зряла и готова. Но това е Божа работа. Относно слуховете - фотошопът прави чудеса. Не вярвайте на снимките.

- Сега всички коментират бременността на Николета Лозанова, както и предстоящата й сватба с Валери Божинов. Смяташ ли, че тя е най-одумваната /мразена и обичана с еднаква сила!/ плеймейтка и въобще жена в България? Харесваш ли я ти лично, какви са впечатленията ти от нея и въобще намираш ли за уместно всички да се занимават с Николета?

-Когато любовта почука на вратата, хората не могат да се контролират.

Смятам, че щом двамата се обичат, имат право да предприемат по-сериозна крачка във взаимоотношенията си. Относно хорското мнение... Има ли известна личност, която да е истински обичана?

- Кажи ми честно, ако имаше възможност, би ли й „свила” Валери Божинов и какво можеш повече да му покажеш в леглото от нея ?
- Не, защото казах “край” на футболистите. Искам да имам интелигентен и умен мъж до себе си. Не всичко е секс.

Светлана ТЕРЗИЕВА- Сесил

http://www.blitz.bg

Мис Плейбой Светлана Василева е още по-секси в новата си фотосесия!

Светлана Василева: Нито Гонзо, нито който и да било не може да ми нареди да абортирам

Светлана Василева: Знаете ли какви чудеса прави един портокал в секса?

Гаджето на Кобрата захапа Гонзовица

Плеймейтката Светлана Василева преди пластичните операции

Късо подстригана плевенчанка грабна титлата Playmate 2010

Гонзовица предложила на цесекар свирка без ръце

Светлана: Спя с Балъков!

 


Сходни връзки

Светлана Василева, “Мис Плейбой 2009”: Гонзо е част от миналото ми, той не е голямата ми любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди