изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:01 EET
Мъжът е дръжка, жената - топка    
Любопитно  Натискаш дръжката и вратата се отваря - това е мъжът, лесен и ясен. На жената гледайте като на топка за врата. Трябва да я завъртиш, за да те пусне вътре. Сексоложката д-р Емили Нагоски обяснява разликата по друг начин: “При мъжа все едно караш кола - първа, втора, трета скорост... Стига да не объркаш превключването, всичко ще доведе до логичния завършек. Оргазмът на жената може да се сравни с печенето на суфле. Зависи от продуктите, от майстора, от това в каква фурна го печеш, обаче и от надморската височина, от влажността на въздуха и още от Бог знае какво. Изобщо сложна работа.”  Как би могъл един реален нормален мъж да се справи с тази тънка работа? Гаранция няма. Да изясним първо някои популярни мъжки заблуди.

   
   1. За предиграта е достатъчно да поцелуваме жената и да погъделичкаме малко съответния орган.
  
  Колко сте се объркали, момчета!
  
  В секса за жената всичко опира до контекста. “От вратата за краката” е популярна мъжка техника. При дълготрайната връзка с нея се стига до това момичето да лежи, да си гледа ноктите или да брои мухите по тавана, докато търпеливо ви изчаква да свършите.
  
  Не се заблуждавайте, ако попъшква малко, за да удовлетвори кавалерската ви загриженост и съмненията ви дали й доставяте достатъчно радост.
  
  Предиграта продължава 24 часа в денонощието и се разпростира из цялата къща, а и извън нея. Мъжете палят веднага мотора, но на жените им трябва загрявка.
  
  2. Сексът избива стреса.
  
  Това принципно е така. Но колкото и да е стресирана жената, по време на секс трябва да успее изцяло да се отпусне. Ако мивката в банята капе и това е важно за нея, възможно е да си легне с вас, но през цялото време в главата й да се въртят следните мисли: “Дали ще успее да я поправи? Не. По-добре да повикам майстора. Той предния път остави такава мръсотия, че два дни не можах да изчистя след него. Може пък и да успее...”
  
  Холандски учени са установили, че едно от основните условия да може да достигне до блаженството на оргазма е тя да е напълно отпусната и да не се тревожи за нищо. Със скенер е установено, че участъците в женския мозък, които отговарят за страха, напрежението и тревогата, забавят дейността си с нарастването на сексуалната възбуда. Това дава възможност на жената да изпадне в състояние, подобно на транс, по време на оргазъм. При мъжете тези промени са много по-малки.
  
  3. Аз съм цар по тънките въпроси.
  
  Може. Но дали жените мислят така. Дори и да ви го казват, не се знае каква е истината. Повечето изобщо не получават оргазъм първите няколко пъти с нов мъж. Ако сте схванали как “работи” сексмеханизмът на една жена, това съвсем не значи, че същите правила ще важат за следващата. Всяка жена си има различни тайни копчета, затова всеки път трябва да се учите наново.
  
  Ако едни обичат влажни и сочни целувка, други си умират от погнуса, ако ги облеете със слюнка. Някои обожават да ги галят по гърдите. Други дори не дават да ги докоснеш, защото зърната им са толкова чувствителни, че изпитват болка дори при най-обикновен допир. Такива жени трябва да се докосват съвсем нежно, едва-едва.
  
  Различни са предпочитанията им към позите - дали ще е мисионерска, дали ще бъдат отгоре. Много момичета си имат любима поза. Други ненавиждат еднообразието и търсят различни пози. Има такива, които се нуждаят от интензивна ***на стимулация, и такива, които не обичат това. Може жената до вас да има способността да изпитва множествени оргазми и да лежи до вас, разтърсвана от вълните им в продължение на 15 минути. Други са като мъжете - щом свършат, могат да ви обърнат гръб и да захъркат.
  
  4. Хванеш ли й цаката, ти е в кърпа вързана.
  
  Убиецът на страстта е скуката. Всеки път едно и също може да съсипе и най-силната връзка. По-горе споменахме това, че жените не са еднакви. Колкото и да са различни, повечето биха се обединили около едно - разнообразието. Има такива, които могат направо да полудеят от това. Щом вече знаете какво я възбужда и как да я докарате до оргазъм, трябва да включите в играта въображението си. Добрият любовник е художник, артист. Въображението подсказва нови начини да я докосвате, да я докарате до пълна полуда. То обаче може да се включи и в разиграването на сексуални игри (ако ви е трудно да измислите сами сценарии, в интернет е пълно с упътвания).
  
  5. Размерът. Ех, ако ми беше 22-сантиметров...
  
  Малцина могат да любят като порноактьори. Истината е, че това изобщо не е нужно. Всеки от нас си има силни черти и недостатъци. Ако сте с преждевременна еякулация, може да компенсирате с орален секс. Ако пенисът ви е твърде малък или страдате от еректилна дисфункция, пак ще успеете да задоволите дамата, стига да вложите малко мисъл в любенето. Разработете си сценарий - пътна карта към удоволствието.
  
  6. Къде е ***ът?
  
  Вероятно знаете какво е ***, кое големи и малки срамни устни. Все пак изучете добре вулвата й, а също и ануса. ***ът не е малко копче, което трябва да натиснете, мислете за него като за храм на удоволствието, сърцето на женската сексуалност. В ***а има над 8000 нервни окончания, повече, отколкото в която и да е друга част от човешкото тяло. Те се свързват с 15 000 нервни влакна, които обхващат областта на таза. Нервите са като вълци - един ако завие, всички надигат глас.
  
  Ако сгафите, цялата подготовка отива на вятъра. Мислете как да стимулирате вулвата й, а не как да проникнете във вагината.
  
  7. Владеете ли френски?
  
  Френски целувки, френска любов. Тези прозвища идват от прехвалените любовни умения на французите. Във всички случаи, ако сте добри с езика, останалото ще ви бъде простено. Дори порнозвездата Рон Джеръми с прословутия си 25,4-сантиметров, признава: “Повече жени съм задоволил с езика си, отколкото с пениса.”
  
  Не сте напълно сигурни какво да правите? Пробвайте с най-лесното. Притиснете езика си плосък към вулвата й и оставете любимата ви да свърши цялата работа.
  
  За нещастие повечето мъже си въобразяват, че знаят как става, а всъщност не разбират същността на кунилингуса. Ако трябва да го сравним с някое бойно изкуство, това ще бъде тай чи. За разлика от кунгфу примерно, тай чи е бавно изкуство, изпълнено с грация, което изисква дълбока концентрация. Принципите на тай чи - търси покой в движението, практикувай продължително и без прекъсване, важат и тук.
  
  8. Щом аз мога, и тя може.
  
  Ако е за постигането на оргазми, грешите. За разлика от мъжете при жените няма преломна точка, отвъд която те непременно ще достигнат до оргазъм, момент, след който дори без повече физическа стимулация мъжът свършва. Мъжете и жените са толкова различни в това отношение, че много дами споделят, че са били “на косъм от оргазма”, но не се е получило. Това усещане може да побърка човека особено ако му се случва често. Затова мъжете трябва да са внимателни. Следете за видимите знаци на възбуда особено за напрежение в мускулите, по-специално наблюдавайте дланите и стъпалата, а също и областта на таза.
  
  Всеизвестен факт е, че на жените им отнема повече време да достигнат до оргазъм. Мнозина мъже не могат да издържат достатъчно дълго, за да задоволят половинката си. В тези случаи не се колебайте да използвате помощни средства. Не е срамно. Напротив, според проучванията с вибратор жените много по-лесно достигат до кулминационната точка.
  
  Грабвайте вибратора като Оби Уан Кеноуби от “Междузвездни войни” и нека силата бъде с вас в борбата за постигане на женския оргазъм.
  
  След тези малки, но нужни уточнения всеки мъж сам би могъл да овладее почти непостижимото изкуство на любовта.
  
  Не забравяйте, че Казанова е прониквал в душите (и не само) на жените през техните уши. Бъдете преди всичко ухажор, след това любовник и най-накрая - ако това е нужно, гимнастик. (24часа)
  
  СЪВЕТИ
  
  1. Не се дразнете, ако тя постоянно подскача и пита: “Заключи ли? Да не ни чуят вашите? Децата спят ли? Ама сигурен ли си?” За да постигне оргазъм, жената трябва да е напълно спокойна и отпусната.
  
  2. Ако много дрънка по време на секс, най-вероятно не се чувства спокойна. Може би се срамува от тялото си или подозира, че не я харесвате толкова, колкото Пенелопе Крус, Селена Гомес или онази секси продавачка от щанда за мъжки обувки.
  
  3. Ако не сте майстор в кунилингуса, просто допрете езика си до нея и я оставете да свърши цялата работа. Запомнете само, че той трябва да е плосък, а не стегнат и объл.
  
  4. Дори порнозвездите използват езика си. При това често.
  
  5. Вибраторът е първи приятел не само на жената, но и на мъжа. Да го използваш, е малко като да мамиш в компютърна игра - все едно да имаш неизчерпаеми амуниции и безкрай много животи.
  
  6. Няма универсален секстрик. Това, което се е харесвало на бившата, може изобщо да не се понрави на сегашната ви приятелка. Жените са толкова различни, че трудно можеш да им угодиш - особено ако се опитваш да приложиш към всички едни и същи номера.

http://erotic.erogance.eu

 


Сходни връзки

Мъжът е дръжка, жената - топка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди