изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:06 EET
Атанас Семов ”отряза” мандата на премиера    
Политика Атанас Семов отряза лента, разграфена на четири години, която символизираше мандата на премиера Бойко Борисов пред Министерски съвет по време на митинг-шествието на партия РЗС, което се проведе след национална конференция в НДК. Ако бъда избран за президент, ще уволня Борисов, защото това иска огромната част от българския народ, каза кандидатът за президент Атанас Семов в словото си пред МС. По-нататък той отбеляза, че България не заслужава да живее по този начин, не заслужава корумпираното и безпомощно управление на ГЕРБ.

С огромна книга в ръце, озаглавена \"Нова конституция\", с възгласи \"РЗС Семов - президент\", \"Уволнение\", \"Долу Бойко\", \"Мафията вън\" многохилядното шествие на партията на Яне Янев след 13.30 часа пристигна пред Министерски съвет. На платформа пред вратите на сградата на правителството пред членовете и симпатизантите на РЗС застанаха лидерът Яне Янев, кандидатите за президент и вицепрезидент Атанас Семов и Поля Станчева, водачът на листата за общински съветници Мартин Заимов и други активисти на партията. Реч произнесе и Яне Янев, който каза, че е убеден в алтернативата и тя е нова конституция, а партията, която може да реализира тази кауза е РЗС. Янев бе категоричен: \"Ние ще бъдем изненадата на тези избори\".

Трябва да освободим народа от оковите на фалшивите милиционери, които искат да вземат това, което не им принадлежи, на фалшивата групировка, наричаща се ГЕРБ, която дойде на власт с чалъмите на Бойко Борисов като главен секретар на МВР, каза по-рано по време на конференцията Яне Янев.

Единствените сме, които казваме, че не искаме нито жилото, нито меда на БСП и ДПС, виновни за пропастта, в която е в момента държавата ни. Не искам да коментирам останалите политически мюрета, защото те с действията си показват какви са, коментира той. Вчера едни такива показаха как в цялата зала имат толкова хора, колкото са нашите кандидати днес на сцената (Конференцията на СДС-бел.ред.). Няма да правим коалиции с никакви продажни партии, а само с българския народ, обеща Янев. Затова тук декларирам, че нашият народ не трябва да допусне групировката ГЕРБ да превземе и президентската институция, което е битка за съдебната система, а ако стане това - Бог да прости българската демокрация, продължи Янев. Затова казваме, че ако ГЕРБ загуби президентските избори, ние тръгваме на поход срещу властта и ще я свалим, категоричен бе той.

В словото си пред делегатите на конференцията на РЗС кандидат-президентът Атанас Семов изтъкна, че хора като него не могат да стоят отстрани и да играят ролятана на морален коректив. \"Родът Семови вече даде едно поколение за тази роля и следващ духовния път на баща си, си казах, че трябва да продължа оттам, откъдето той угасна. Няма нужда от патриоти, ако ще чакат някой друг да им спасява отечеството и фалшиви водачи да им спасяват съдбата\", зарече се той. \"И аз оттук се отдавам на делото народно и се заричам пред сина си Марко да довърша това дело докрай - ще доведа своя народ до нова конституция за нова, национална държава на гражданите, без корупция, с приоритет на образованието\", заяви Семов. Нова държава, в която да живеем спокойно и да се чувстваме горди потомци на своя народ, подчерта той.

Кандидатирам се за вицепрезидент, за да дам ново съдържание на тази лишена от смисъл длъжност - ще работя по въпросите на демографската криза, за нови мерки срещу ниската раждаемост и емиграцията. Сигурна съм, че българският политически живот има нужда от мечтатели като мен, каза пред делегатите кандидатът за вицепрезидент Поля Станчева.

Прекарах досега четири мъчителни години, защото бях сам срещу всички, призна водачът на листата на общинските съветници в София Мартин Заимов. Той благодари на лидера на РЗС Яне Янев, защото вече не се чувствал сам. \"Много обичам София и ви моля да ми подадете ръка\", каза още Заимов. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Атанас Семов ”отряза” мандата на премиера | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди