изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:04 EEST
РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОУЧВАНЕ ЗА ШИСТОВ ГАЗ – СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ    
Новини

Арх. Венелин Жечев е новият почетен гражданин на Добрич 

Разрешение за проучване и добив на шистов газ на територията на община Добрич да се издава само след провеждането на референдум. Това решение взеха на вчерашната си последна за мандата сесия общинските съветници в Добрич. На извънредна сесия в началото на месеца те приеха такова решение. Освен това решиха да насрочат нова сесия, на която да разгледат внесеното от 15 общински съветници предложение за провеждане на референдум.



Становища представиха кметът Детелина Николова, а с декларации излязоха общинските съветници и от мнозинството, и от опозицията.

По време на сесията бе взето решение да се разреши през учебната 2011/2012 година обучението в паралелките ІХ клас „Информационни технологии” в ПМГ „Иван Вазов”, ХІ а и ХІ б клас в СОУ „Любен Каравелов” и в V и VІІ клас в ОУ „Бачо Киро”, VІІІ клас в ОУ „Отец Паисий” да се провежда с брой ученици, по-малък от минималния.  

Взето бе решение по предложение на специално определената комисия, със званието „Почетен гражданин на Добрич” за 2011 година да бъде удостоен арх. Венелин Жечев. То ще му бъде присъдено на тържествената сесия на 25 септември. НДТ

 

 


Сходни връзки

РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОУЧВАНЕ ЗА ШИСТОВ ГАЗ – СЛЕД РЕФЕРЕНДУМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди