изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:57 EET
Биляна Йотовска: Предложиха ми 8 бона, за да преспя с богаташ    
Интервюта Преди няколко седмици гръмна новината, че 6 български модела са лъснали дибидюс в чуждестранен сайт за компаньонки. Сред тях бяха Биляна Йотовска, Златка Димитрова /Черната Златка/, Кристина Димитрова, Силвия Димитрова - Бахати, Полина Котева и Марина от „Ивет фешън”. Официално „Missaphrodite2012.com” е сайт, в който всяка година се провеждат конкурси за еротични модели. Фотографите на изданието обикалят Европа и снимат по 6 мадами от всяка страна. Условието е момичетата да са чисто голи.


В края на всеки месец след гласуване се излъчва победителка, а в края на годината 12-те финалистки се състезават за голямата награда – 50 хиляди евро. Интриганти обаче коментират, че конкурсите са само за параван, а всъщност участничките са добре платени компаньонки.

Дали е така, потърсихме мнението на един от най-оборотните родни модели - Биляна Йотовска. Тя е завършила художествена гимназия - „Живопис”, и Националната художествена академия със специалност \"Книга и печатна графика\". Майка е на малката кукла Никол /1,5 г./, а неин татко и партньор в живота на Биляна е световният шампион по културизъм Митко Димитров.

..............................................
- Биляна, наскоро 6 моделки, между които и ти, бяхте замесени в сексскандал във връзка с чуждестранен сайт...
- Първо скандал не е имало, на писанията на жълтата преса за пореден път се уверих, че не трябва да се вярва, просто трябва да престанат да преиначават нещата! Става въпрос за онлайн конкурс, това е. Нищо скандално, нищо нелегално. Конкурсът е с награден фонд 50 000 евро. Снимките са голи - да, но снищо по-различни от тези, който съм правила за еротични списания например.
Хората, чието мнение ме интересува - моите близки и приятели, вярват в мен и ме подкрепят. Чудя се само до кога подобни спекулации ще остават безнаказани. Да прочета, че съм \"ВИП компаньонка\" не е приятно, дори е доста просташко и нелепо. Да дойдат и да ми го кажат \"очи в очи\" - да видим как ще стане,

или някой да ме \"поръча\" – хайде, де?!

Ха-ха, просто няма такъв вариант - това трябва да е пределно ясно на всички!

Собствениците на проекта са американци, увериха ме, че при следващото им идване за снимки у нас ще се организира пресконференция за всички медии, за да престанат спекулациите. Мисля, че това е най-културният и правилен отговор.

- Преди време си имала сексоферта за 8 000 лв. Кога и от кого беше отправена, по какъв начин ти беше предложено?
- Ха-ха - да, това беше първото и последно предложение!

Една дама, която е публична личност, ми предложи,

като първоначално започна да увърта и на мен веднага ми стана ясно за какво става въпрос. Името на мъжа-\"мераклия\" така и не разбрах, тъй като отказах въобще да продължим разговора. Срещата ни беше в едно заведение под претекст - работа. Прибрах се и разказах на Митко - много се смяхме и дълго се майтапихме по темата.

- Как се запознахте двамата с Митко Димитров и от кой поглед се влюби в него?
- Като се замисля как лети времето... познаваме се от 2001-ва година, а все едно беше вчера! Двойка сме от 2004-а, запознахме се на един конкурс за красота. После се оказа, че тренираме в един фитнес и така лека полека нещата се получиха. Все още си пазя първия любовен sms, от който ми се подкосиха краката! Но ще ви кажа нещо - влюбването е ясно, в началото всичко е \"розово и прекрасно\", важното е после любовта и обичта да е трайна и истинска, както е при нас. Митко е моята половинка в живота, обичам го толкова много, че не мога да си представя да не сме заедно, а детето е едно нормално \"развитие\" на отношенията ни.

- Сигурно е имало моменти, в които те е ревнувал?
- Определено проблеми от типа \"ревност\" нямаме, защото си имаме прекалено много доверие. Рядко се случва някой да ме сваля или закача,

всички знаят кой е мъжът до мен и не си правят илюзии.

Определено жените са много по-смели, дори нахални бих казала, често го свалят, би трябвало да им е ясно обаче, че нямат никакъв шанс!

- Той или ти изкарвате повече пари, как се справяте с кризата?
- И двамата работим много, за да поддържаме добър стандарт на живот. Митко са занимава основно с магазина ни за спортни и хранителни добавки, прави индивидуални програми и има много клиенти! А аз освен че работя с агенция „Визаж”, се занимавам и с партита.

- Той споделя ли проблемите си с теб, разказвал ли ти е подробно за миналото му на бодигард на вече покойния бос на ВИС Георги Илиев?
- Вече казах, че всичко си споделяме ... Истории много, но за тях си го питайте него...

- Как поддържате страстта помежду си, правите ли си сексмаратони или пък нестандартни креватни изненади, защото вие сте от доста време заедно и изглеждате все така влюбени, спокойни и щастливи?
- Честно казано, сега покрай грижите за малката време чак пък за \"сексмаратони\" не ни остава време, но не мога да се оплача от внимание, ха-ха. Правим си изненади - да! Обикновено Митко ми прави подаръци или изненади без определен повод, а просто когато му дойде
“вдъхновението” /смее се - б. а./

Винаги съм казвала, че

искам сватба на плажа по бански

с много шаферки, може би на някой остров... Ще “работим” за братче след година-две, за да порасне малко Никол и да ми помага.

- Когато течеше поредицата „Момичетата от кориците” по bTV, се излъчиха кадри, свързани с Черната Златка, която вие сте поканили за участие в еротик-представлението, в което и ти участваш, но тя в последния момент не е дошла и обяснява пред камерите, че то е... прекалено сексуално и разголено! Как ще коментираш това?
- Да, вярно е, не ми направи добро впечатление и определено не беше професионално от нейна страна при положение, че тя се беше съгласила, всичко беше обявено и се получи много конфузна ситуация. Оправданието й беше, че има личен проблем. За щастие точно тогава с Криси Димитрова се заговорихме по случая и тя реши да участва в партито, като се прибра специално от Италия заради нас. Още веднъж й благодаря за жеста.

- Сигурно има много завист, злоба и удари под кръста в твоя бранш. Как успяваш да ги тушираш и да се абстрахираш от тях?
- Аз съм изключително откровен и позитивен човек, не се \"мазня\" на никой, много съм точна и хората знаят, че могат да разчитат на мен - това ми помага. Злобарите винаги ще ги има.

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ

http://www.blitz.bg

Мис перфектно дупе

Скандално! Родни красавици лъснаха в порносайт?

\"Мис Дупе\" Биляна Йотовска прави BG Victoria's Secret Show

Мис Дупе разголи гърди

Вербували Зейнеб и Биляна Йотовска за проституция

И Андреа лъсна в сайт за компаньонки. Слаба, със сини очи, руса, бяла...

Бременната от Звяра “Мис Дупе” прави уникално шоу

Мис Дупе спасява рицар

Най-хубавото дупе за 2007-а се зажени

Биляна Йотовска свали всички дрехи

Българката с най-секси задни части ще ни представя в Париж

 


Сходни връзки

Биляна Йотовска: Предложиха ми 8 бона, за да преспя с богаташ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди