изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:17 EEST
КРИЗА Е: Тесни вагини на промоция    
ЛюбопитноВагини на половин цена са хит в интернет. Оформянето на интимните части по желание на клиента е намалено от стандартната цена от 6000 лв. на 3 бона, пише в. “Република”. Ваенето на вагина е една от офертите на един от най-големите сайтове за колективно пазаруване и е обявен като сделка на деня. Три мераклийки за тесни и освежени полови органи вече са си купили ваучери.



В клиниката, където се извършват подобен тип “пипвания” на гениталиите, стандартната дизайнерска вагинопластика излиза около 6000 лв. Самата процедура е с лазер, а към цената се включва и консултация. Топ оферта е и лазерното вагинално подмладяване. Сумата, която дамите трябва да си приготвят е около 10 000 лв. През сайта за електронна търговия, процедурата излиза само 6000 лв.

Тази процедура е по-сложната от двете, тъй като представлява редукция на тъкани или реконструкция, ако се налага. Специалистите препоръчват тази интервенция на жените след раждане, травми или при по-възрастни жени. Продължителността й е един час, а след нея щастливките излизали и с по-стегнати вагинални мускули.

Представителките на нежния пол са луднали и по електронните оферти за тинунг на телата си. Начело на класацията за ударни сделки се нарежда и пазаруването на силиконов бюст, също наполовина. Тогава оказа се, ниската цена е за заради факта, че силиконът идва от Южна Америка, а фирмата, която го доставя е нова. И за да се наложи по-бързо на пазара, тя предлага на българките двойно по – евтино налято деколте.
 http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: Тесни вагини на промоция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди