изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:36 EEST
Извънземните идват през ноември    
Новини

Три гигантски кораба с извънземни пътуват към Земята. Срещата ни с тях ще е съвсем скоро – през ноември, изчислиха учени от Изследователския център на SETI, цитирани от „Weekly World News”. Не бързайте да се радвате, че мечтата ви да видите НЛО ще се сбъдне, защото намеренията на извънземните не са ясни. Пришълците, които наскоро минали покрай Юпитер, са засечени от системата HAARP, базирана в Аляска. Единият от корабите им е широк 200 мили, останалите са по-малки.



Учените са категорични, че става дума за извънземни кораби. През ноември 2011 ще са достатъчно близо, за да се видят с оптичен телескоп. Американското правителство е наясно със „събитието“.

Наскоро скандалният сайт „Уикилийкс“ разкри множество секретни документи, които доказват, че НАСА и високопоставени американски фигури са информирани за пътешествието на трите кораба. Даже се подготвя план за унищожението им. Според „Уикилийкс“ има достатъчно доказателства, че инвазията на НЛО е започнала – нещо, което от SETI са предрекли.

Специалисти се позовават на китайски източници, разкрили снимки на НАСА от Луната, на които се виждат не само човешки следи и стъпки. На естествения спътник на Земята дори имало човешки труп, вероятно донесен от извънземен кораб. Д-р Кен Джонсън твърди, че американски астронавти са намерили и фотографирали древни руини от неестествен произход.http://www.novini.bg/

Установиха положението на три огромни извънземни кораба

Учени от сериозен и доста известен проект SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence), занимаващи се от години с търсенето на извънземен разум, заявиха, че са открили три летящи обекта, по всяка вероятност ставало дума за космически кораби, които ще доближат Земята следващата година, пише actualno.com.

Гигантските НЛО планирали да се приземят на планетата ни в средата на декември 2012 година. Датата е символическа, тъй като в пророчествата на маите се говори за апокалипсис.

Съмняващите се в истинността на информацията имат на разположение възможност да проверят тезата на учените на интерактивната карта на Космоса. Съвсем скоро космическите обекти ще могат да бъдат наблюдавани и през любителски телескоп.

Няколкото много големи НЛО се приближават стремително към Земята. Ето и предоставените от учените координати:

    * 19 25 12 -89 46 03 – първи голям обект;
    * 16 19 35 -88 43 10 – цилиндричен обект;
    * 02 26 39 -89 43 13 – обект с формата на кръг.

Междувременно участници в проекта се раздалечиха от мнението на ръководителите си, които явно търсят внимание и сензация. Те разкритикуваха информацията с обяснението, че положението на трите идващи насам обекти е такова, че дори човек с елементарни познания по геометрия, може да заключи, че не могат да бъдат видени.

http://kurier.bg

 


Сходни връзки

Извънземните идват през ноември | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
stoian
Автор: Anonymous да 2011-09-29 @ 04:42 EEST
tova sa samo babe6ki sluhove
stoian
Автор: Anonymous да 2011-09-29 @ 04:44 EEST
vie ve4e ot mnogo u4ene i i maimundjuluci ste se pobarkali ve hora.prestanete s  tia gluposti.
stoian
Автор: Anonymous да 2011-09-29 @ 08:55 EEST

Струвами се че много филми гледате

Извънземните идват през ноември
Автор: Anonymous да 2011-09-29 @ 10:48 EEST

Ако е това, което си мисля, става въпрос за оптически върху интерактивната небесна карта. По ярките звезди предизвикват паразитни изображения. :-)

Извънземните идват през ноември
Автор: Anonymous да 2011-09-29 @ 10:50 EEST
Забележка: Имах предвид оптически дефекти. Думата "дефекти" съм я изтървал в по-горния пост, заради което се извинявам. :-)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди