изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:42 EET
Американец се оказа татко на 75 деца    
ЛюбопитноНедостатъците на американската система за даряване на сперма и яйцеклетки излязоха за пореден път на яве, след като стана ясно, че американец е станал баща на най-малко 75 деца, съобщава в. "Кориере дела сера".   Тридесет и три годишният адвокат Бен Сайслър е дарил преди години спермата си на банка за сперма във Вирджиния, за да плати юридическото си образование в университета Джордж Мейсън.

 При всяко даряване той е получавал по 150 долара възнаграждение от банката за сперма, съобщи БТА.

Тези дни благодарение на създателите на документален филм за донорите на сперма в САЩ, излъчен по телевизия Стайл нетуърк, Бен е разбрал, че е баща на поне 75 деца. Има съмнения, че цифрата може да набъбне дори до 120-140 деца.

Бен досега се е видял лично с две от децата си, съответно на 7 и на 4 годинки и родени от самотна майка от Сиатъл. Той е установил и връзка с още 15 от децата си, след като документалният филм, разказващ историята му, беше излъчен по телевизията.

Съпругата на Бен обаче е в шок от новината за десетките биологични деца на половинката си, защото Бен дори не й казал, че едно време е бил донор на сперма.

Преди един месец американски медии предупредиха, че донори на сперма в САЩ могат да се окажат бащи на по 150 деца и призоваха за въвеждане на ограничения в тази насока. http://dnes.dir.bg/
 


Сходни връзки

Американец се оказа татко на 75 деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди