изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:34 EEST
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо    
Новини30-годишен ром е отвлечен, бит и прострелян днес в ботевградското село Скравена, оплакаха се пред БЛИЦ близки на пострадалия. Той е станал жертва на местен герой с многозначителното прозвище Гошо Далаверата, потвърдиха източници от ОД на МВР. В ранните часове на деня Данаил Найденов тръгнал да събира съчки и джанки край гробищата на село Скравена. Насред пустоща обаче пред него изскочил Далаверата. Без да задава “излишни” въпроси, той първо ошамарил циганина, а след това го закарал в дома си. Там започнали същинските издевателства.

Гошо Далаверата се раздал като за последно – ритал, блъскал и душил пленника си. Когато се уморил да прилага различните видове улични хватки, той взел ловната си пушка и започнал да налага Данаил с приклада. На шестия час от изтезанията Далаверата решил, че не е необходимо да се занимава повече с “арестувания”, обърнал дулото към него и гръмнал в десния му крак.

Изстрелът се чул до другия край на селцето. Съседите реагирали веднага и сигнализирали на роднините на Данаил, които вече го търсели. В къщата обаче нямало и помен от Далаверата. Там, в локва кръв, лежал сам безпомощният Данаил, а кръвожадният домакин вече си бил плюл на петите.

Двама от близките се погрижили за пострадалия. Направили нещо като превръзка на раната, качили го на кола и запалили за софийската болница “Св. Анна”. Другата част от роднините подали сигнал в полицията. Униформените своевременно информирали колегите си от региона и не след дълго пожънали успех.

Служителите от участъка в село Трудовец съобщили, че Гошо Далаверата е заловен. Мъжагата бил във видимо превъзбудено състояние и опитал да окаже съпротива, но предупредените за агресивната натура на съперника си полицаи и без увъртания щракнали белезници около ръцете му. Адекватната реакция на служителите на реда впечатлила ромите, благодарение на което до добре познатото през изминалата седмица междуетническо напрежение не се е стигнало.

Петко ТРАЯНЧЕВ
 


Сходни връзки

Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо | 6 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-04 @ 18:09 EEST
vizdate bilgarin kakvo napravil s ciganina  nie sega da stavameli na bunt
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-04 @ 21:36 EEST
Щото полицията набързо го окауши... Докато в Катуница, трябваше да заиграят сопите по циганската гърбина, да се примоли "Царя" да го спасяват. Усещаш ли разликата или да ти обяснявам като за 6 клас, незавършен?
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-05 @ 14:14 EEST
i koi sa vinovnite ciganite ili policyta.  sega razbra li. ako policiyta be6e realna  v katunica nyama6e da stigne do ubistvo.
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-05 @ 16:01 EEST

Полицията е виновна, дотолкова, че е подцинила проблема с конфликтното поведение на кировите солташаци.

Да бяха направили един честен бой (не побой) очи в очи, за да определят кой ще командва. А то, момчурлякът се опънал на разпасания разгивезен манго и он извикал групата от Столипиново, да тъпчат. Щото е заешка душа - сам, без наказателен отряд не може да се справи. А после циганите били невинни... Да бе! Как пък не! ;-)

Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-06 @ 13:06 EEST
pprostak ne rabirara6 kakvo sim napisal i kakva teoriya razvivame za spokoistvoto na bilgariya
Гошо Далаверата гръмна циганин за едното нищо
Автор: Anonymous да 2011-10-07 @ 09:28 EEST
Ей, мангал, какво спокойствие бе, Вие още ли си вярвате. И без това ни е писнало. Да не оперете вие пешкира.... Налягайте си парцалите...

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди