изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:37 EEST
ПРАВО НА ГЛАС: ИСКАМ ДАБЪДА ПРИЗНАТ ЗА ЦИГАНИН, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ    
Общество

В страницата във фейсбук  НЕКА ЕВРОПА ЧУЕ И ТВОЯ ГЛАС. Гласувай на http://www.parvanova.eu/poll.php кипи от негодувание, че циганите не си плащат задълженията към държавата, че управляващите ги толерират, че работещите /българи, турци, цигани и всякакви други народности/ са длъжни да плащат сметките на стотици хиляди мързеливи, безпросветни и престъпни личности. По-добре вижте едно такова писмо до Президента, а прочетете и всички останали, за да не се съмнявате, че ви манипулираме.



 

ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ от мен :Тодор Кунев
Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии. -Да не плащам ток. -Да не плащам вода. -Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите. -Да ми дават общински жилища. -Да не плащам наем на жилищата. -Да строя където си поискам. -Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ. -Да яздя кон по улици и булеварди. -Да не си чистя лайната на коня. -Да работя- БЕЗРАБОТЕН. -Да прецаквам българите. -Да си правя каквото си искам. -Да нямам никакви задължения!

 НЕКА ЕВРОПА ЧУЕ И ТВОЯ ГЛАС. Гласувай на http://www.parvanova.eu/poll.php

 


Сходни връзки

ПРАВО НА ГЛАС: ИСКАМ ДАБЪДА ПРИЗНАТ ЗА ЦИГАНИН, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРАВО НА ГЛАС: ИСКАМ ДАБЪДА ПРИЗНАТ ЗА ЦИГАНИН, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ
Автор: Anonymous да 2011-10-04 @ 18:00 EEST
kakvi pomo6ti da vate na ciganite 50lv koi ciganin ne si plasta toka ili vodata za6to agitirate horata taka naciski ezik govorite asim ot kvartal izgtev koito nesi plati toka i vodata eon i vik direkno gi spirat a kato vizdam vsi4ki imat tok i voda.  presanete da obvinyvate ciganite  premiera i prezidenta na bilgaria sa bilgari ne sa cigani te sa vinovni za ciganizaciyata v bilgariya.  eu  ziveyat  arabi afrikanci vsyakakvi  nie mal4im ciganite strahuvamese ot vas no kato vlezem v sengen te 6te doidat na tyh da vidim kak 6te gi tarpite te ne se strahuvat.
ПРАВО НА ГЛАС: ИСКАМ ДАБЪДА ПРИЗНАТ ЗА ЦИГАНИН, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ
Автор: Anonymous да 2011-10-04 @ 21:32 EEST

Спокойно бре, човек! Поради глупостта на един от вашите "барони" народа леко се ядоса. Българите никога не са подлагали на геноцид друг етнос. Тия дето искат "циганите на сапун" са като ония от Столипиново, които искат гяурски глави да режат. И засега не са много. Слава на Бога!

Но пътят не е да се затваряте в собствените махали - ходете сред другите бели хора свободно и спазвайте правилата за живеене. А ние с нашите ще се оправим. Невинни ли сте, никой с пръст няма да ви пипне... Макар че вие все сте невинни, горките. Прощавай ;-)

ПРАВО НА ГЛАС: ИСКАМ ДАБЪДА ПРИЗНАТ ЗА ЦИГАНИН, ЗА ДА СЕ ПОЛЗВАМ ОТ СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИ
Автор: Anonymous да 2011-10-05 @ 14:10 EEST
radvam se 4e ima umni hora v na6iya grad  blagodarim ot imeto na kvartal izgrev

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди