изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:27 EET
Женските навици, които дразнят най-често мъжете    
Любопитно

Кои женски навици са в състояние да докарат до нервна криза и най-търпеливия, благ и добър мъж на света:



Телефонните разговори
Ако има нещо, което побърква най-много мъжете, това са безкрайните женски разговори по телефона. В женското ежедневие са задължителни дългите, протяжни разговори с приятелки, в които се обсъжда всичко – от цвета на маникюра, през новата кола на съседите, минавайки през сексуалния живот на всички познати, завършвайки с високите цени на парно, ток, вода и т. н., и т. н. И ако за нас тези разговори са приятен начин за комуникация и отпускане на напрежението, то за мъжете ни най-често са досадни и изнервящи.

Клюките
Едва ли има жена, която да не е казвала на мъжа си реплика от сорта: „ Ама ти не знаеш ли, че Надя (жената на Пешо) му изневерява с Тони от нейната работа. Представяш ли си?“ За нас клюките може и да са отдушник в ежедневието и начин да се разтоварим, но мъжете откровено не могат да ги понасят.

Диетите
Епичната битка с излишните килограми няма край. Това е война, която се води отново и отново, ден след ден, всяка година. Диетите са неизменна част от женското битие, но за мъжете до нас това е просто поредната ни лудост. Вместо да си хапваме от всичко по много, като тях, ние все се тормозим за няколкото излишни килца на дупето и ханша. Така го виждат мъжете през техния поглед, а за нас диетите са пътят към съвършената фигура, за която мечтаем.

Ревността
Ако има женско качество, което наистина, ама наистина да побърква мъжете, това е ревността. И то безпричинната ревност. Със сигурност, когато обичаш някого много силно, няма как и да не го ревнуваш. Поне малко. Но някои дами (голям процент при това), показват ревността си по стряскащ за мъжете начин. Безкрайни скандали защо не си е вдигнал телефона или пък коя е онази колежка, с която е пил най-нагло кафе в обедната почивка, могат да доведат връзката до нейния бърз край.

Цупенето и репликата „Няма нищо“
Попитайте няколко мъже какво най-много ги дразни у нас и ще чуете следната реплика: „Няма нищо“. Любимият израз на жените, когато се сърдят, тихо и безмълвно наказвайки мъжа до тях, чакайки той да се сети за една от трилионите вероятни причини ние да се сърдим. Защото, признайте си, дами, ние се цупим често за няколко неща накуп и което е най-досадно и дразнещо, не спираме да се цупим, защото, видите ли, Той не се сеща защо въобще сме започнали да се сърдим?!

Лошото настроение често се явява мотив да се сърдим на най-близките си хора и да си изкарваме яда на тях, но трябва да внимаваме с честотата на тези критични моменти, защото може да бъде много изнервящо и изморително за другата страна. http://www.az-jenata.bg

ЖЕНИТЕ, КОИТО НАЙ-МНОГО ПРИВЛИЧАТ МЪЖЕТЕ

 


Сходни връзки

Женските навици, които дразнят най-често мъжете | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди