изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:13 EET
Каубойки /18+/    
Любопитно Обожаваме ония мацки, които се миткосват по износени сини дънки и цялостен каубойски аутфит. Не става дума за някакви загрубели мъжкарани, които ще те налагат, докато миеш чинии и готвиш, а за наистина секси и напористи разгонени каки. Виж кои са предимствата им и защо да си вземеш такава (или поне да накараш твоята да го играе така за нощта.

Яздене

Е, това е основното. Ще си лежиш като пич, а тя ще изпълнява „Волната ездачка“ с умерено темпо, ужасяващо секси движения, опитност и удивителна гъвкавост... Звучи впечатляващо, нали? Е, ако е и с шапка, нещата стават още по-съвършени! И точно тук ни се приисква да ни обязди...

Ласо

Идеален секс-атрибут ще е класическото ласо. Не е необходимо да търчиш като говедо из апартамента й, докато тя се опитва да те улови, а просто да се оставиш да бъдеш вързан за таблата на леглото, без да се дърпаш!

Ботуши

Гола, но с ботуши - ето това вече звучи като някое прилично порно-филмче. Важно е ботушите да са наистина каубойски (а не някаква фешън имитация), да нямат шпори (за да липсват инциденти) и ти да не си с обувки, защото в някакъв момент тя ще поиска да ти тегли куршума, ако оставиш кал по леглото.

Мучене

Сега, никак не ти препоръчваме да мучиш най-бясно, но няма лошо да се престориш на разгневен бик (не чак на Де Ниро от „Raging Bull”, ама нещо подобно). Хубаво е каубойката да усети, че под себе си има диво животно, което обаче не значи да започнеш да квичиш като разгонена женка, сещаш се!

Дива

Много ясно, че каугърлите са дивачки. Никоя нормална жена няма да влезе в такава роля доброволно, така че трябва да й се насладиш максимално. 100% ще е дивачка, така че не се изненадвай, ако започне да се държи наистина екстремно - важното е да не ти го счупи при някакви екстремни маневри, внимавай!

Лесно

За такава мацка можеш да се подготвиш за ролева игричка само с дънки и подходяща риза, каубойската шапка е бонус. Бъди по-груб, а не женчо, ама не прекалявай. Важното е да се усети, че си корав мъжкар (но ако енеси, ще си доста смешен, като се правиш, предупреждаваме...).

http://men.hotnews.bg

 

Caterina Hovorkova Sugar Shanelle 1 ОЩЕ КАУБОЙКИ ВИЖТЕ ТУК Mercenary Ekaterina Yakovenko

 


Сходни връзки

Каубойки /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди