изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:07 EET
Жени на 40 – на кръстопътя на младостта и красотата    
Любопитно Знаем, че младостта и красотата не са вечни. Този факт е особено болезнен за самочувствието на жените. Нека признаем, че 40-годишната възраст е кръстопътя на женската младост. Разбираме това по:

Бръчките около очите ни стават по-ясни;
Сутрин на кожата на лицето й трябва повече време за да „влезе в час“ – да не изглеждаме подпухнали, със следи от възглавницата върху бузите, блясъкът в очите ни да се събуди;
Използваме все повече и повече козметика – дневен, нощен крем, около очите, серум против стареене, маски, лосиончета и т. н.;
Прекарваме повече време пред огледалото преди да излезем – червило и малко спирала за мигли стават почти задължителни;
Все по-често не се харесваме на 100 %, когато се погледнем в огледалото;
Бюстът и земната гравитация все повече се сприятеляват;
Косата не е толкова гъста и жизнена.
Остаряването е естествен физиологичен процес. Въпреки, че върху него влияят много фактори: гените, здравословните навици, фигурата (жените с по-нисък ръст и тегло изглеждат по-млади), стресът, вътрешното усещане за щастие и удовлетворение от живота.

Вечната младост е непостижима, това е природен закон. Ботоксът намалява визуално ЕГН-то. Но все още малцина жени в България се решават на тази процедура.

Не се отчайвайте, това, което можем да направим е да бъдем спокойни и уверени в своята женственост, без значение колко десетки рождени дни сме отпразнували.

Има един трик, с който винаги ще изглеждате по-млада от истинската си възраст – любовта. Влюбената жена на 30, 50, и на 60 изглежда красива. Влюбени в мъжа до себе си, в семейството, в работата си, в хобито, в живота изобщо. http://www.az-jenata.bg

Жените на 40 - по-уверени, смели и красиви

Достигайки 40-годишна възраст, много жени преодоляват неувереността си - 81 процента от дамите споделят, че на тези години се чувстват по-добре в кожата си, отколкото някои млади жени и отколкото самите те са се възприемали като по-млади

Съвременните жени се чувстват по-реализирани, уверени и доволни на и след 40 години, отколкото на която и да е друга възраст.

Това пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 2000 дами по поръчка на компания за здравословни храни.

На тази възраст голяма част от дамите освен това се усещат с 10 години по-млади, предаде БТА.

Над половината от участничките в допитването казват, че на и над 40 години се чувстват по-уверени, отколкото когато са били на 30.

Внушителните 86 процента от дамите са убедени, че 40-те години са новите 30.

В анкетата са участвали жени на възраст между 40 и 65 години.

Благодарение на техните отговори авторите на проучването изясняват как се възприемат дамите, веднъж прехвърлили 40-ия си юбилей.

Много от участничките споделят, че се чувстват по-млади, отколкото са в действителност, като 27 процента от тях приписват това на усъвършенствания си с годините усет за стил.

Други 17 процента смятат, че младежкото им усещане се дължи на сексуалния им живот, който на тази възраст е по-добър от всякога.

Анкетата разкрива, че 59 процента от дамите на и над 40 години са достатъчно уверени, за да разхождат телата си по бикини.

Шестдесет процента настояват, че жените от тяхното поколение не трябва да се свенят, а да продължават да носят прилепнали по тялото тоалети или разкриващи гръдта им блузки.

Изглежда, че достигайки 40-годишна възраст, много жени преодоляват неувереността си -

81 процента от дамите споделят, че на тези години се чувстват по-добре в кожата си, отколкото някои млади жени и отколкото самите те са се възприемали като по-млади.

Според една трета от участничките в допитването това се дължи на финансовата им независимост, а според 48 процента - на стабилната им връзка с партньора, пише vesti.bg.

"Настоящото проучване потвърждава схващането, че възрастта е просто цифра.

Жените на и над 40 години са преизпълнени с енергия и се чувстват по-зашеметяващи от всякога", казва Джоан Хейдън от компанията, поръчала анкетата. http://www.plovdiv.utre.bg

СЕКС ПОЗИТЕ СА ЧАСТ ОТ ЛЮБОВТА В СЕМЕЙСТВОТО И НЕ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ

Първа заразена от моргелоза у нас

Пробвайте нови секс пози за повече удоволствие

Хламидията – най-често предаваната полова инфекция и причина за стерилитет

Тайната на женската привлекателност...

Сексът, жените и липсващото "О"

"Азбука" на съблазняването

...Как се проявява мъжката менопауза

 

 


Сходни връзки

Жени на 40 – на кръстопътя на младостта и красотата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди