изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:58 EET
104 пъти секс, за да стане бебе    
Любопитно Жените забременяват от своите партньори, едва след като са правили секс 104 пъти. 70% от дамите искат бебетата им да бъдат заченати при спонтанен и страстен секс. Всяка двойка трябва да прави секс поне 104 пъти преди да си направи бебе. Това показва ново изследване на британски учени. Те установили, че на жената са й нужни около шест месеца, или четири пъти седмично секс, за да зачене първото си дете, пише „Дейли мейл”. Проучването установило още, че една на всеки десет жени е толкова нетърпелива да зачене, че в някои случаи дори извиквала половинката си у дома от работа по време на овулация.


70% от жените все пак искат бебетата им да се заченат, докато правят страстна и спонтанна любов. Проучването е направено въз основа на мненията на над 3000 жени, които участвали в анкетата доброволно.

“Да правиш секс 104 пъти преди да забременееш звучи прекалено много, но практиката наистина е най-доброто нещо“, заяви доктор Майк Смит от First Response, която направила проучването.

Изненадващ е фактът, че според прочуването всяка десета жена съобщава новината за бременността първо на родителите, а след това на половинката.

Изследователите са установили, че мъжете и жените правят средно около 5000 пъти секс през целия си жовот, като едва в 15 пъти от тях са опити за зачеване. Всички останали са за удоволствие./ http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

104 пъти секс, за да стане бебе | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди