изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:54 EET
КРИЗА Е: Операция „Интим” на половин цена    
Здраве Мъжкото достойнство се възвръща само за 800 лв.

Козметичните клиники свалят цените драстично в кризата и в интернет сайтовете за групово пазаруване вече предлагат оферти с отстъпка от 3000 лева. Толкова струва в момента стесняване вагина на промоция вместо 6000 лева, както досега. Това показа проверка на „Монитор”.

Другата оферта е за възстановяване на невинността за 6000 вместо за 10 000 лева, гласи една от обявите. Отстъпката важи само за пациентки, които предварително са си купили  ваучери по мрежата. Ако се съди по рекламирането на услугата, обновяването на женския полов орган е напълно безболезнено, с лазер. От клиниките обещават дори дами на зряла възраст

след манипулацията да се чувстват като 17-годишни

девойки и да направят отново дори собствените им съпрузи да полудеят по тях, както по времето, когато са се женили. Специалистите обясняват, че ефектът се постигал чрез стягане на мускулите в горната и долната част на влагалището, както и около него. По този начин се стимулирало повишаване на мускулния тонус на влагалищните мускули, тяхната сила и способността за контрол. Ако обаче дамата желае освен да се намали вътрешният и външният диаметър на влагалището, да оформи и външния вид на половите си органи, трябва да се бръкне с още 3000 лева. За външното дизайнерство засега промоции няма.

Ако моделирането на вагината става по обичайния начин чрез операция, а не чрез лазер, мераклийките могат да се обновят само срещу 3 бона, ако са си напазарували услугата по мрежата. Традиционната дизайнерска вагинопластика, ако се плаща директно в частните клиники, струва

между 4000 и 5500 лева в зависимост от възрастта на пациентката

Уголемяването на мъжкия полов член чрез пенилен филтър също се предлага на промоция в сайтовете за електронно пазаруване. От намалението с ваучер мераклиите могат да си спестят до 800 лева. Цената на класическата процедура само за уголемяване излиза не повече от 2000 лева. Ако обаче човек иска и някои „дизайнерски подобрения” във формата, то се налага да доплати още около 400-500 лева. До един сайтовете уверяват, че въпросното изделие не предизвиква странични реакции и алергии. Ако се вярва на една от рекламите, 84-годишен мъж отново води активен полов живот, след като е прежалил въпросната сума. Въпросните филтри са нова за Европа технология, но са одобрени като безопасни от Европейската асоциация по урология.
.
Изсмукват мазнини за жълти стотинки
С ваучери от сайтовете за колективна търговия човек вече може да премахне излишните мазнини с липомасаж със специален апарат за жълти стотинки. Промоционалната цена на процедурата за цялото тяло е 20 лева. Само преди два месеца тя все още струваше 65 лева. Офертата включва и още две процедури - кавитация (или нехирургична липонсукция) и ултразвукова липосукция. Втората  се извършва с ултразвук на седалището, бедрата, корема, паласките, ръцете и прасците. Освен нея талонът осигурява и отстъпка 50% за всички следващи процедури в клиниката, каквито и да са те.

За атрактивната цена от 14,90 лв. за два ваучера човек може да подмлади лицето си изцяло с лазер. Без намалението цената е 100 лева. Рекламите обещават обща свежест и еднакъв цвят на лицето, свиване на порите, изглаждане на бръчките, тонизиране на кожата, премахване на акне, пъпки или херпес. Всички допълнителни процедури са със 75% отстъпка.

Фотоподмладяването, което е хит в пластиката, също вече е на ниски цени като за ученички. Процедурата на лице и шия срещу ваучер е само за 30 лв. вместо за 100 лева. Клиниките обещават подмладяване поне с няколко години след всяка процедура. Фототретирането на лицевата кожа изглажда релефа по нея, прибира разширените пори и по-плитките бръчки и стяга кожата цялостно.
.
Силиконови „играчки” на разпродажба
Цените на силиконовите сексиграчки са паднали главоломно, а някои от тях дори струват колкото джобните пари на гимназист. Промоциите са в сайтовете за електронни продажби. Лубрикант на водна основа за стягане на вагината например може да се купи само за 19 лв. флакона, който според търговците ще стигне за близо месец. Само за 79 лв. закъсалите могат да си поръчат девствена вагина. За да бъде удоволствието пълно, тя е снабдена с топчета и може да пъшка. Ако е без въпросните топчета и не издава звук, може да се купи и за 49 лева.
.
Валентина Григорова, зам.-шеф АГ „Света София”: Няма безопасни манипулации

 
Няма безопасни манипулации, дори и с лазер, категорична бе доц. Валентина Григорова – заместник-директор на столичната Акушеро-гинекологична болница „Света София”. Всяка интервенция крие риск от инфекции, още повече, когато е на влагалището. Практиката показва, че от него тръгват най-неприятните зарази, обясни лекарката. По думите й операцията, независимо дали е традиционна или се прави с лазер, дори да мине без заразяване, впоследствие стесняването може да изиграе лош номер на жената, като доведе до тежки наранявания след полов акт или при следващо раждане.

Не препоръчвам на никой, отговорен за здравето си човек, да прибягва до подобен акт, подчерта доц. Григорова.
 
 
 


Сходни връзки

КРИЗА Е: Операция „Интим” на половин цена | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди