изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:20 EEST
10-те мъжки топ модела    
Любопитно 10-те мъжки топ модела

На десето място е поставен американският модел Бен Хил, който е в модния бранш от няколко години и е известен с изключителния си чар. В момента той представлява седем модни агенции и е лице на есенно-зимните кампании на марки като Коуч, Джими Чу и Хюго Бос Блек.

На девето място е Батист Джабикони, смятан за една от музите на легендарния дизайнер Карл Лагерфелд. Той участваше в пролетно-лятната кампания на Шанел и също така е лице на Диор Ом, Фенди и, разбира се, на собствената модна марка на Лагерфелд.

На осмо място е Саймън Несман, чийто чар се крие в перфектното му лице, благодарение на което завладя масовия пазар. Той представлява клиенти на марки като Гап и Живанши и редовно се появява на корицата на модните списания като "GQ", "Vogue Homme" и "W".

На седмо място е поставен Шон О`Прай, едно от новите лица в модния бранш, който проби през 2007 г. и от тогава постигна светкавична слава. В момента той е лице на есенно-зимната колекция на Версаче.

На шесто място е Джон Кортахарена, който в началото на новия век работеше за Версаче, но постигна известност с филма на Том Форд "Самотен мъж". Оттогава той е лице на линиите очила на модните марки и на сезон се снима в не по-малко от шест кампании.

На пето място е Марк Вандерлу, който от 2005 г. е лице на Хюго Бос, но се е снимал и в кампании на Келвин Клайн, Валентино, Армани и Гес.

На четвърто място е Ноа Милс, който държи рекорда по брой рекламни кампании с негово участие, а неотдавна започна актьорска кариера с участието си във филма "Сексът и градът" 2.

На трето място е Ларс Бурмайстер, който е лице на парфюма на Джорджо Армани "Acqua di Gio", в която се снима повече от пет години. Този германски модел е неизменно в топ 10 на най-успешните мъже модели благодарение на класическата си красота.

На второ място е Дейвид Ганди - най-добрият британски модел, често смятан за единствения супермодел при мъжете. Той печели моден конкурс през 2001 г. и от тогава е любимец на Долче и Габана. Италианското дизайнерско дуо дори издаде книга в чест на Ганди.

На първо място е Габриел Обри - той работи в модната индустрия повече от десет години, но кариерата му продължава да е във възход. Той е първият мъж модел, появявил се на корицата на сп. "Uomo Vogue" и използва статуса си на суперзвезда, за да създава собствени ресторанти и издава албуми. http://life.dir.bg/

Габриел Обри

 


Сходни връзки

10-те мъжки топ модела | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди