изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:24 EET
Как да изберем подходящ цвят на червилото    
Любопитно Откриването на правилния цвят червило, който най-добре да пасва на тена на кожата, не е лека задача. Не е преувеличено, ако кажем, че понякога това може да отнеме години. За да не стигате до такива крайности обаче, спазвайте следните съответствия между нюансите:

При супер светла кожа опитайте червило с телесен или прасковен цвят. Когато трябва да изглеждате ефектно, изберете червено червило. Избягвайте тъмните шоколадови нюанси и бургундското червено, тъй като те контрастират твърде силно със светлата ви кожа.
При тъмна кожа, можете да изпробвате какви ли не цветове. Това е така, защото почти всичко ви отива, а вие сте истинска щастливка! Оранжевите и кораловите нюанси ще ви придадат свеж и младежки вид. Не забравяйте да нанесете гланц, за да изглеждат устните ви по-плътни. Всички ще ви завиждат, но това е идеята, нали? Избягвайте млечните или тебеширени цветове и въобще всичко с много бяло, защото контрастът с тъмната ви кожа, ще е доста стряскащ.
При натурален бронзов загар е задължително кораловото. Не си купувайте лилави и кафяви червила – в първия случай лилавото подчертава жълтеникавите нюанси на кожата ви и ще изглеждате подута, а във втория случай цветът на устните и лицето ви ще станат еднакви.
При жълт нюанс на кожата всъщност ще ви отива червило с цвят на сурово месо. Може да ви звучи отблъскващо на пръв поглед, но ако опитате няма да съжалявате. Категорично забравете за лилавото.
При розов нюанс на кожата ще смекчите външния вид с прасковени, оранжеви и керемиденочервени тонове.  http://az-jenata.bg

Ефикасни трикове в гримирането

Какво издава червилото ти за теб

5 съвета за вашите секси устни

7-те грешки на необвързаните момичета

Кели Брук лъсна гола, намазана с червило

На какво да заложим през 2011 - най-важните тенденции за грим и прическа

Лицето показва съдбата, характера и здравето на всеки

С какви трикове са се поддържали най-красивите жени в историята

 


Сходни връзки

Как да изберем подходящ цвят на червилото | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди