изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:59 EEST
ГРЪМНАХА В ГЛАВАТА МЛАД МЪЖ СЪС САЧМИ ЗА ЧАКАЛ    
Лов и риболов

24-годишният Джанер Ч. от Тервел бе прострелян в главата по време на отстрел на вреден дивеч, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. Според запознати, младият мъж се занимавал с бракониерство.

Инцидентът станал в следобедните часове в петък в гориста местност край село Войниково. Джанер бил гръмнат от 48-годишния Димчо С. от Добрич със законно притежавана ловна пушка.



Той бил прострелян с три сачми за чакали.

Джанер е откаран веднага в Бърза помощ в Тервел, а от там - в болницата в Добрич. Извършена му е операция по спешност от неврохирурзи, които извадили сачмите. Настанен е в отделението по реанимация, вчера животът му продължаваше да е в опасност. НДТ

 


Сходни връзки

ГРЪМНАХА В ГЛАВАТА МЛАД МЪЖ СЪС САЧМИ ЗА ЧАКАЛ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГРЪМНАХА В ГЛАВАТА МЛАД МЪЖ СЪС САЧМИ ЗА ЧАКАЛ
Автор: Anonymous да 2012-12-14 @ 09:52 EET

А някой знае ли, че това момче, което е гръмнато е с "титанова мрежа" в главата след две поредни операции и че досъдебното производство срещу извършителя е прекратено поради "СЛУЧАЙНО ДЕЯНИЕ". Извършитилят на престъплението не получи никаква присъда. Дори не се извини на пострадалото момче. Експертизата казва-СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА. Няма значение, кой къде е бил и за какво е бил там. ИМА НАНЕСЕНА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА. ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО Е ПРЕКРАТЕНО ПОРАДИ СЛУЧАЙНО ДЕЯНИЕ-СМЕШНО ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди