изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:29 EET
6 рецепти за поддържане на здрава връзка с партньора ви    
Любопитно Задавали ли сте си някога въпроса дали връзката ви е здрава и хармонична? Много е важно да създадете свободно пространство във връзката си с партньора ви, където личният ви потенциал, амбиции и желания могат да се развиват.  Имайте предвид, че ако можете да се развивате успешно като индивиди, връзката ви също ще може да се развива успешно.

1. Общувайте, общувайте, общувайте

Общуването е съществен фактор за наличието на стабилна и функционираща връзка. Колкото повече общувате, толкова по-добре.

Въпреки това, не е само от значение да говорите с партньора си, също толкова важно е и какво казвате. Прекарването на цяла вечер в разговор за нещо несъществено и маловажно с цел да избегнете истинския проблем не е правилният начин да се справите с него.

2. Бъдете честни пред себе си

И така, общуване - да, но по правилния начин. Трябва да е възможно най-открито и честно, а ако сте честни пред себе си, можете да очаквате той също да бъдат честен с вас.
Честността в една връзка зависи от това как развивате и култивирате партньорствата си от самото начало.

3. Изправяйте се пред проблемите веднага щом се появят

Особеност на добрата и здравословна връзка е, че ни кара да се чувстваме в безопасност и приети.
За да създадете безопасна среда, от съществено значение е и двамата да не се въздържате да говорите и да не избягвате определени въпроси и теми, които не са особено приятни, а да се изправяте пред проблемите веднага щом се появят.
В една сигурна и открита връзка не изпитваме необходимостта да пазим мнението си за себе си.

4. Имайте свое пространство и му позволете да има негово

Като знаете, че можете да се доверите на мъжа до себе си и не ревнувате когато той не е там, където можете да го виждате постоянно, то това е знак, че се чувствате сигурна във връзката си и че можете да продължите напред. Това означава, че връзката ви може да има светло бъдеще.

Когато можете да му се доверите, както и той на вас, можете да си дадете един на друг достатъчно пространство да бъдете личности. В допълнение към живота ви заедно като двойка, можете да живеете и отделен живот, в който да се забавлявате с приятели, да се отдавате на хобитата си и т.н.

5. Затворените партньорства не просъществуват дълго

Затворените партньорства, в които няма място за други хора и неща, могат да станат доста скучни и да не просъществуват дълго.
Важно е да разберете, че успешната връзка е тази, която позволява на двамата партньори да бъдат личности, които се развиват независимо, като вземат под внимание личностното развитие на партньора си.

6. Кара ли ви да се чувствате спокойна? Кара ли ви да се усмихвате?

По-спокойна и по-усмихната ли сте когато сте с него, отколкото когато сте с някой друг? Много важно е партньорът ви да ви познава по-добре от всеки друг, за да знае как да ви развесели и да ви накара да се смеете, когато не се чувствате добре.

Сходното чувство за хумор или способността да се смеете заедно са важен фактор за една успешна връзка. Те показват колко отворени сте един към друг във връзката си и че можете да се свържете един с друг, като превърнете връзката си в място, на което можете да се освободите от проблемите, които ви тормозят.

http://www.topshop.bg

Родени в Годината на Заека: Партньорите в любовта

Как да свалиш жена според зодията й?

Какви са сексуалните тайни на жените според зодиака?

Зодията влияе на химията и секса

Как правят секс различните зодии?

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2011 ГОДИНА 

 


Сходни връзки

6 рецепти за поддържане на здрава връзка с партньора ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди