изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:42 EET
Жените правели секс от скука    
Любопитно
68% от нежния пол признават, че правят секс, за да си осигурят спокойствие


Американско изследване показва, че жените правят секс по-често от скука, отколкото по романтични причини, пише в. “Дейли телеграф”.
Изводите са описани в книгата на професорите по психология от университета в Тексас Синди Местън и Дейвид Бъс “Защо жените правят секс”. Изследването на 1600 дами открило, че има около 200 причини, поради които те се решават на интимни ласки.

 

68 на сто от жените са признали, че правят секс, за да си осигурят спокойствие или да спазарят партньора си да изпълни някое домакинско задължение. Други казват, че просто искат да има мир в семейството. Сред причините фигурират още лекуване на главоболие и благодарност за вкусна вечеря.

Една от анкетираните е споделила, че прави секс от скука, защото така има с какво да се занимава, отколкото да вдига скандали. Около 10 на сто от дамите признали, че са готови за интимни ласки срещу получаването на подарък. Друга от интервюираните разкрила, че правила секс с няколко мъже, защото й било жал за тях. http://www.blitz.bg

Anna Sophia Berglund 13 Crystal Harris 29 Ida Ljungqvist 35 2006-11 Sarah Elizabeth

 


Сходни връзки

Жените правели секс от скука | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди