изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:21 EET
2 бона, за да си отгледаш гърди – порастват на третия месец    
Любопитно Да си отглеждаш собствени естествени цици вече е възможно, а и достъпно – струва 2 хиляди лева, вместо 6000, но само ако се докопате до ваучер. Според в. “Република” в момента в интернет тече точно такава оферта – по-големи гърди до 3 месеца, след като ви инжектират стволови клетки. От тях се очаква да се превърнат в жлезна тъкан, която да нараства в бюста. Официално процедурата се нарича безоперативно уголемяване със стволови клетки. Има 10 платени “промо” операции, офертата изтича след 300 часа.

Рекламиращите услугите си клиники за пластична хирургия твърдят, че гърдите се уголемяват с до 2 размера без разрези, белези и болка. Собствените стволови клетки се извличат от кръвта. А именно – вземат се около 10 кубика от вената и 1- кубика от гръдната или седалищната кост, където костният мозък е особено богат на ценните клетки, пише в обявата. Те се отделят с цетрофугиране, оставят се да се активират в плазмата, след което се инжектират в бюста.

Методът може да бъде обяснен и така – най-напред телесна мазнина се изтегля от пациента със специално патентовани микроигли от местата, където има натрупвания. От част от нея се изолират стволовите клетки, които се смесват с още телесна мазнина. Обогатената смес се инжектира в бюста.

Всичко трае не повече от 2 часа. Активирането, тоест порастването на бюста обаче става около 3 месеца след процедурата – тогава трябва да се забележат първите признаци за нови гърди. Методът имал 85% успеваемост и бил за цял живот.

Покрай чакането на ефекта се налага и диета. Тя обаче е доста по-различна от тези, които лекарите препоръчват обикновено – яде се обилно висококалорична храна, богата на протеини и мазнини.

Въпреки че много жени твърдят, че плюсовете на процедурата са много повече от минусите, все пак тя не повдига бюста, нито го прави по-твърд. Новите клетки се адаптират към съществуващата тъкан, без да я променят. Освен това възрастта няма значение за процедурата. Но пък не се препоръчва за жени с онкологични проблеми. http://www.blitz.bg
 
 


Сходни връзки

2 бона, за да си отгледаш гърди – порастват на третия месец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди