изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:26 EET
Сексът не струва? Говори с нея    
Любопитно Тя е дългокрака, руса, приятелите ви безкрайно точат лиги по нея. Гърдите й са като могилите на Две могили. Или пък е игрива, дългокрака сърничка с несравнима грация. И все пак между вас нещо куца... През деня всичко е наред, връзката ви върви идеално. Но стане ли време за лягане, предпочитате да ви извадят зъб, отколкото да се озовете голи под завивките. Вечер след вечер използвате всички трикове, за да отложите мига на интимност. Защото тръпката от първата нощ отдавна е преминала и пред вас е горчивата истина. Вашето маце е пълно дърво в кревата. Същата картинка, но с обратен знак важи за момичетата. Гледали ли сте безутешно тавана, докато трае безконечното бъхтане. Е, това е то. Скучен секс. Как да се спасим от този ужас?

Още повече че това може да стане причина да се разделим с човек, когото иначе обичаме и ценим. Мнозина без замисляне биха отсекли:

“Зарежете човека!

Щом в кревата не върви, няма смисъл да се мъчите.” Но любовта е рядко цвете и трябва да се пази и обгрижва. А сексът може да бъде подобрен.

Да уточним - не говорим за първите няколко пъти с нов партньор, когато все още е малко непохватен, нито за случаите, в които след дълготрайна връзка изведнъж нещо започва да куца. Става въпрос за момента на откровение, когато изведнъж са ни паднали розовите очила, за да установим, че сме се устроили с некадърен сексуален партньор.

Ето няколко неща, с които можем да си помогнем. Следващите съвети важат както за мъжете, така и за жените, но ще се преструваме, че проблемът е в момичето, защото представителите на силния пол са по-докачливи.

1. Тя мами, лъжете и вие

“Мило, не мога, главата ми ще се пръсне!” Това може да е както женска, така и мъжка реплика. Друга причина да откажем секса за вечерта е лична драма от типа “Ох, боже, и тя като ми каза така, и после аз й отговорих и... Ама, направо, така съм разстроен. Не, недей. Не ми е до това сега."

Душевното безпокойство може сериозно да възпрепятства осъществяването на полови контакти. Както и стомашното разстройство.

Гадни звуци от тоалетната може да обезкуражат заламтелия за горещи ласки. А и да ви извинят пред партньора. Никой не иска в разгара на упражнението да се окаже в локва от... сещате се какво.

Прозявка, голяма колкото да глътнете грейпфрут, също може да ви спаси, ако сте много убедителни. Правете го през минута-две, като редувате с угнетено пуфтене.

Има още един съвет, който би допаднал на българските мъже. Вземете се напийте. Не като свиня! Като огрухан от социализма руснак се напийте. Така дори и да ви въвлекат в секс, на сутринта едва ли ще си спомняте.

Изброените по-горе действия може да отложат временно проблема. Но не са трайно решение.

2. Бъдете притворни

В името на вашата връзка трябва да се опитате да подобрите креватните умения на половинката си. Естествено, не бива да подхождате директно. Как си представяте, че ще протече един откровен разговор:

- Скъпа, знаеш ли защо напоследък вечер ходя на уроци по оперно пеене? За да закъснея с надеждата, че ще си заспала, като се върна.

- Така ли? И защо?

- Защото правиш секс по-зле от труповете в моргата.

Разговор като този ще привърши със събиране на багаж, затръшване на пари и много, много сълзи. И край.

А той би могъл да мине така:

- Скъпа, знаеш ли, ти си страхотно парче. Всичките ми приятели ми завиждат. Кажи ми, за какво си мечтаеш в кревата? Има ли нещо, което би искала да направя?

- Ами, всъщност... може ли да си сложиш пред лицето снимка на Леонардо ди Каприо, докато го правим? (Или друго конструктивно предложение.)

Не бързайте да се ядосвате. Май се оказва, че не тя, а вие сте дървото. Ако преглътнете гордостта си и направите това, което иска, може пък и да се получи. Дори да не забележите подобрение, ще сте отворили дискусията за после, когато можете да вметнете:

- Пък знаеш ли на мен какво ми се иска?

- Какво, миличко?

- Може ли да помръдваш от време на време, докато се трудя върху теб? (Не чак така директно, разбира се.)

Чрез подпитване и опитване, особено ако първи проявите желание да се нагодите, нещата може да започнат да се получават.

3. Станете подбудител

Важното е партньорът да получи порив към самоусъвършенстване. Един начин за това са окуражителни реплики като: “Това беше страхотно! Къде си го научила, палавница такава?”

Може да въведете практика да се питате: “Това приятно ли ти е? А това?”. Правете го дори когато сте убедени, че всичко е наред.

Някои хора са прекалено тактични и вярват, че ще ви наранят, ако ви кажат в очите: “Сексът с теб ме отегчава.” Когато между двама любенето не върви, най-вероятно е грешка да има и в двамата. Да, вярно е, че предишната ви партньорка просто не можеше да ви се насити. С времето хората се напасват в леглото и научават какво харесва другият, къде точно да го докоснат - с две думи научават се да свирят на тялото му, както Васко Василев на цигулката.

Няма полза да броите победите в миналото, за да се уверите, че проблемът не е във вашия телевизор. Замислете се кои са вероятните ви грешки. Четете литература и ще установите, че има много неща, които още не сте опитали. Някои от тях, защото сте си мислили, че жената с вас едва ли ще е съгласна. Но може би тя тъкмо това иска.

Ако вложите доза търпение, малко съмнение в собственото си великолепие и сериозно намерение за промяна, вероятно ще получите отклик. В случай че това не стане, май трябва да последвате съвета от началото на тази статия. Зарежете я.

РОЗА БУЗКОВА

СЪВЕТИ

1. Първият въпрос е обичате ли я/го. Ако е така, значи сте готови да направите всичко, за да спасите връзката си от провал.

2. Както е известно, вие сте перфектен в кревата. Но в секса участват двама души. Ако на вас не ви е приятно, дали тя/той изпитва удоволствие? Едва ли. Започнете да търсите грешката у себе си - нейните/неговите вече са ясни.

3. Единственият начин да се разреши проблемът е чрез общуване. Дали ще говорите, или ще се разбирате по други начини, не е важно. Трябва да покажете на партньора какво ви харесва и да разберете какво на него/нея му/й допада.

4. Четете литература. Ще намерите повече идеи как да се справите, отколкото ако се тръшкате, напивате, оплаквате на приятели, преструвате, че ви боли глава и т. н.

5. С мисълта че целенасочено се опитвате да промените нещата ще се преборите и с отчаянието, и с ужаса от поредната несполучлива любовна нощ. И нещата ще потръгнат.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Сексът не струва? Говори с нея | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди