изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:33 EEST
Заснеха странни същества в тропическата растителност на Бразилия    
Любопитно  Странни снимки показа британският таблоид "Daily Mail". На фотографиите сред тропическата растителност към група хора гледа необикновено същество, приличащо на извънземно. А вдясно от него се вижда още едно непонятно светещо явление.

Кадрите са свалени от видео, дадено на изданието от писателя и известен изследовател на паранормални явления Майкъл Коен. Това видео попаднало в ръцете му от двама британски туристи, пътешествали по Амазонка. Необичайните създания били заснети от тях в райнона Mamaus.

Туристите изобщо не очаквали, че ще заснемат пришълци. Те снимали група местни деца и чак после, когато преглеждали снимките, видели странните същества, надничащи от гората. Коен твърди, че тези доказателства са едни от най-ясните и очевидни факти за съществуването на извънземни. Районът, в който туристите заснели пришълците, е известен с чести появи на НЛО.

Майкъл пише на своя сайт: "Това е едно вълнуващо видео, което е трудно да се оспори. То е направено в район, известен с НЛО активност. Очевидно е, че дъждовните джунгли привличат извънземни заради биологичното си разнообразие.Твърди се, че именно в тази област е провеждано мащабно разследване, известно като операция "Прато", в която армията е била изпратена на проверки за извънземно присъствие в региона.

Бразилското правителство отричаше в продължение на години, че такава операция е била извършена, докато накрая не излязоха много от разсекретените официални документи, разказващи за нея, пишат в Днес.бг

http://vipzona.bg

 

 


Сходни връзки

Заснеха странни същества в тропическата растителност на Бразилия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди