изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:55 EEST
НЯМАЛО ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ: ОМЪЖИХА 13-ГОДИШНА ЗА ОСМИ ПЪТ    
Общество
13-годишна девойка от силистренско село има вече 8 съпрузи, разкриха социални работници от Добрич. Преди няколко дни в дирекция \"Социално подпомагане\" в Добрич по телефона се обадил мъж, който съобщил, че семейство от добричко село се опитало да купи дъщеря му, разказва \"Монитор\". По-късно се установило, че на телефона е бил не бащата на момичето, а чичо му.


Социалните работници посетили веднага въпросното добричко село и направили проверка във въпросното семейство. Те обаче останали шокирани от информацията, че девойката вече е омъжена за сина на семейството.

“Свекърът и свекървата се грижат добре за булката. Самата тя също се чувства добре. Установихме още, че младоженецът е 8-ият пореден съпруг на момичето”, съобщи временно изпълняващият длъжността директор Веселин Гочев. В разговорите между непълнолетната младоженка станало ясно още, че момичето било омъжвано 7 пъти от собствените си родители.

“Водели я в различни семейства, омъжвали я, оставяли я при поредния си съпруг за около месец и после си я прибирали обратно”, казаха още социални работници. Момичето не е сключвало граждански брак, но е омъжвано по ромските обичаи - имало е булчински рокли и тежки сватби. Иначе не може за толкова краткия си живот да се омъжи и разведе цели 7 пъти, коментират социални работници.

На осмия път обаче явно схемата на роднините нещо се пропукала. Може пък момичето този път да си е харесало новия съпруг и да не иска да се върне в Силистренско и вероятно заради пари чичото решил да се жалва на социалните работници. Пред тях невръстната булка признала, че дори не може да си спомни имената на всичките си \"съпрузи\" от предишните си “сватби”.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

НЯМАЛО ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ: ОМЪЖИХА 13-ГОДИШНА ЗА ОСМИ ПЪТ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НЯМАЛО ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ: ОМЪЖИХА 13-ГОДИШНА ЗА ОСМИ ПЪТ
Автор: Anonymous да 2011-10-29 @ 19:26 EEST

ЕЙ ХОРА, СЛУШАЙТЕ И ПОСЛЕ ПИШЕТЕ, НЕ НАИЗУСТ

МОМИЧЕТО ОТ 13-ГОДИШНА Е СГОДЯВАНА, ВЕЧЕ Е НА 18 ПОЧТИ, И ЗА ТЕЗИ ПЕТ ГОДИНИ СЕДЕМ ПЪТИ РОДИТЕЛИТЕ И СА Я СЪБИРАЛИ И РАЗДЕЛЯЛИ С ИЗБРАНИ ОТ ТЯХ МЪЖЕ ЗА НЕЯ. а И НЕ СА ЗВЪНЯЛИ НА СОЦИАЛНИ РАБОТНИЦИ ОТ ДОБРИЧ, А ОТ ДОБРИЧКА ОБЛАСТ. И ДРУГИ НЕТОЧНОСТИ СТЕ ПИСАЛИ, АЛА НОВИНА СТЕ НАПРАВИЛИ - НЯМА ЩО.(

 

НЯМАЛО ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ: ОМЪЖИХА 13-ГОДИШНА ЗА ОСМИ ПЪТ
Автор: Anonymous да 2011-10-30 @ 07:40 EET
Като не искате да пишат глупости не давайте интервюта. Жаждата за медийна изява е нож с две остриета и всеки си поема отговорността за това.Жалко, че вместо да оставят социалните да работят и да си свършат работата, някой все им пречи и създава допълнително напрежение.


НЯМАЛО ЦИГАНСКИ ПРОБЛЕМ: ОМЪЖИХА 13-ГОДИШНА ЗА ОСМИ ПЪТ
Автор: Anonymous да 2011-10-30 @ 08:42 EET
Мъдростта на благоразумния е да обмисля пътя си, a глупостта на безумните е да заблуждават.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди