изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:15 EEST
Младенец № 7 000 000 000 вещае Апокалипсис    
Любопитно Според един от законите за вселенската хармония всяка планета може да понесе разумни същества, колкото е нейната възраст. За последните 207 години земляните обаче далеч надхвърлиха 4,5-те милиарда години на планетата си. Около 1850 г. населението наброява само милиард. Точно вчера в Калининград бе отбелязано раждането на човек номер 7 000 000 000 на планетата.

 

Числото 7 означава край на един цикъл. Седем са дните от седмицата. Музикалните ноти започват да се повтарят след седмата СИ, светлината се разлага на 7 основни цвята. Според апокалиптиците това е знак, че именно сега е настанало време за преминаване на хомосапиенса в нова октава на съществуване, но също така и за неговото редуциране. То ще мине под формата на катаклизми, потъване на острови и континенти и непознати на човечеството болести.

Това, което вече е спуснато като информация под формата на откровение, е, че около 35,5 хиляди души много скоро ще извършат Възнесение. Болшинството от тях се намирали в такава степен на осъзнатост, че щели да извършат Христовото чудо заедно с тялото си. Процесът ще прилича на кадъра от филма "Междузвездни войни", в който Вейдър замахва към един от джедаите с лазерния си меч, но вместо труп пада само плащаницата му. Тялото се изпарява във въздуха. Според метафизичната нумеролия сборът от числата в знаменателната дата 11.11.11 дава точно числото на Христовото съзнание 33.

Малко подир петъка, в който православната църква ще отбележи свети Мина, праведните ще бъдат изтеглени като с асансьор на по-добро място. Какво ще става с останалите на Земята в близкото столетие, на никой от медиумите, общуващи си с Бог, не му се съобщава в прав текст.

Родният феномен Божидар Караджов, който вече издаде една книга с ченълинги (откровения от висшите светове-б.а.), съобщава за бум на самоубийствата около т. нар. Квантов преход.

Руският учен Леонид Иванович Маслов, докато изследва квантовите явления, в един момент развива способността да приема информация под формата на диктовки от самия Създател. В един от ченълинг сеансите си под две от точките той е записал следното: "24. Аз потвърждавам информацията за това, че започвайки от ноември 2011 година, хората наистина ще трябва да започнат да проявяват внимание, тъй като процесът на Преображение на Пространството или процесът на трансмутация на Плътния план преминава в режим на повишена активност!...

26. ...Но дори и в тези случаи (в условията на природни катаклизми) у хората не трябва да има никаква паника, защото всичко това за хората, приели и изповядващи ПЪРВОЛЮБОВ, е единствено Изпит за Истинната им ВЯРА и е Духовна трансмутация - преход на Съ-Знанието на човека на равнището на Съ-Знание на СъТворци на Новия високочестотен свят!"

в. "Стандарт" / http://www.blitz.bg

От Калининград е седеммилиардният жител на планетата

 


Сходни връзки

Младенец № 7 000 000 000 вещае Апокалипсис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди