изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:55 EET
Опасни (врато)връзки    
Любопитно Актьорът Джон Малкович започна да прави дрехи "за съвременния денди" . Когато преди три сезона Джон Малкович прави изненадващия според мнозина завой към модния дизайн, той си обещава с Technobohemian by John Malkovich да остане верен на идеята си за съвременния денди, който е добре облечен, никога посредствен и с подчертан вкус към неочаквани детайли. Космополитен и със задължителен интерес към всички новости от модерния технологичен свят.

 "На фразата Technobohemian попаднах във все още неиздаден италиански роман. Заимствах я с разрешението на автора и ще се постарая, за да я използвам добре", твърди модният дизайнер Малкович. Всъщност това са дрехите, които самият той носи. За актуалния сезон есен-зима 2011 Малкович предлага палта и сака в различни нюанси на сивото и с подплата на щампи в контрастни цветове. Различни геометрични мотиви декорират ризите, вратовръзките и тишъртите. Силен акцент в колекцията са и плетените пуловери. "Аз лично се занимавам с дизайна от скиците до избора на материи, на които с италианския ми екип обръщаме специално внимание. Стилът е важен. Опитвам се да правя всичко така, че да е максимално близо до моя свят, в който има много място за музика, литература и изкуство. Вдъхновението понякога идва от киното, друг път наблюдавам хората на улицата", казва актьорът дизайнер.  

Виж снимката: 03.11.2011 Актьорът Джон Малкович започна да прави дрехи "за съвременния денди"

Дрехите се произвеждат в Италия с изключение на денима, който идва от Япония. Така Technobohemian залага на уникален стил, създаден изцяло от един дизайнер в лицето на Малкович. Той се занимава с голяма част и от продажбите, като директно преговаря с дистрибутори, молове и бутици. В някои магазини дрехите се продават с марката JM, включително и ограничената серия за Pirelli. "Винаги съм обичал модата, дизайна и детайлите. Има силна връзка между работата на дизайнера и на актьора, който всеки път се трансформира за различните роли. Обичам да усещам тази трансформация и в дрехите, които правим. Не ми се струва чак толкова различно от киното, за мен става въпрос просто за различен начин за изразяване", казва Джон Малкович.  

Облеклата с марката JM се продават в Холандия, Италия, САЩ, Германия и Китай.  

www.technobohemian.com

http://e.denyl.com/

 

 


Сходни връзки

Опасни (врато)връзки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди