изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:32 EET
Какво говорят обувките за вас    
Любопитно

Знаете ли, че според старите хора, за да прецениш положението и характера на един човек е достатъчно само да погледнеш обувките му. И ако скъпите обувки говорят за човек с възможности, екстравагантните - за интересна личност с творчески наклонности, то старите и зле поддържани обувки във всички случаи говорят за немарливост към собствената личност, а и към всичко останало.



И все пак различните типове жени са склонни да избират различен вид обувки. Макар че в гардероба на някои от тях може да видите всякакви видове обувки, то обувките, които използват най често в ежедневието си говорят много за характера им:

Какво говорят обувките за васЕкстремно високите токчета

Притежателки на този тип обувки са жените, които обичат да изпъкват. Обичат да следват модните тенденции дори това да означава да носят високи и неудобни обувки постоянно. Обикновено са с високи изисквания, както към себе си, така и към околните.


Какво говорят обувките за васОбувки с нисък ток

Притежателки на тези обувки са жените, които са едновременно елегантни, но и практични. Залагат на всичко друго, но не и на тормоза над собственото тяло само и само, за да изглеждат неотразимо. Умерени са в облеклото си и съобразяват модните тенденции със собствените предпочитания и особености на тялото.


Какво говорят обувките за васРавни обувки

Този тип обувки избират подчертано практичните, но често и твърде високи жени. И докато високите обувки са предпочитани от ниските жени, то дамите с висок ръст обикновено се спират на равни или на обувки с нисък ток, защото височината им е достатъчна, за да не се налага използването на неудобните високи обувки. Най – често равните обувки се съчетават с ежедневно облекло, но често са компенсирани от използването на други атрактивни аксесоари.


Какво говорят обувките за васМаратонки

Обикновено дамите, които не обичат да са център на вниманието избират точно спортния тип обувки, както и облекло. Под подчертано мъжкия вид се опитват да скрият своята женственост. Не обичат да следват модните тенденции, предпочитат да имат свой собствен стил. В други случаи обаче, спортно облекло избират жените, които смятат, че са достатъчно красиви без да се налага затова да използват високи токове и модно облекло.


Какво говорят обувките за васЕкстравагантните обувки

Този тип обувки избират жените с екзотичен характер. Не се страхуват да са център на внимание и дори се стремят към това. Обувките са атрактивни поне толкова, колкото и всяка останала част от тяхното облекло. Нерядко, притежателки на екстравагантни обувки са творчески натури, оценяващи и предпочитащи различното.


http://beauty.fashion.bg

Вижте топ 10 на най-скъпите обувки в света

Най-скъпите обувки в света струват $38 000

Кои са най-високите обувки в света

Бални обувки 2010

Сватбени тънкости от 10 места по света

Тези високи, високи токчета

Каубойки /18+/

Най-необходимите дрехи за есента

Идеалният женски размер - 35

Лейди Гага с цип на... /ВИДЕО/

Сексуалният заряд на копринените чорапи

 


Сходни връзки

Какво говорят обувките за вас | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди