изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:37 EET
Продават гола снимка на супермодела Кейт Мос    
Любопитно

Снимка на супермодела Кейт Мос се очаква да бъде продадена за 18 000 паунда на търг в Лондон. Чернобялата гола фотография на манекенката, направена от Албърт Уотсън в края на еднодневна фотосесия през 1993 г., ще бъде продадена от аукционна къща Бонъмс в британската столица идната седмица.



\"Уотсън направи две от вероятно най-култовите снимки на Мос във фотосесия за германското издание на сп. \"Вог\" и днес тя остава една от най-известните му снимки. В края на еднодневна фотосесия върху покрив на сграда в Маракеш Уотсън предложил да направи голи снимки на Мос и тя с удоволствие се съгласила\", съобщи аукционната къща.

Виж снимката 12.11.2011 ЛОНДОН: Продават гола снимка на супермодела Кейт Мос Kate Moss

Уотсън определи снимката като \"една от най-добрите снимки, които някой й е правил\" и допълни, че кралицата на модния подиум заявила неотдавна, че тя е сред любимите й фотографии. На търга, който ще се състои на 17 ноември, ще бъде продадена още една снимка на Кейт, направена от Корин Дей, за която се смята, че е дала началото на модната кариера на манекенката.

Аукционна къща Бонъмс ще предложи за продажба още снимка на фотографа Дейвид Ла Шапел на Къртни Лав, както и на Андре де Диенес, заснел Мерлин Монро в хотел Бел Еър през 40-те години на миналия век. Ще бъдат продадени и снимки на Албърт Уотсън на модела Кристи Търлингтън от 1990 г. и на Франк Синатра и бодигардовете му, заснети от Тери О`Нийл.

 


Сходни връзки

Продават гола снимка на супермодела Кейт Мос | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди