изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:23 EET
Ново движение за любов и хармония на планетата „потегли” от светилище в Средна гора    
ОбществоБожествен звук от огромна раковина прозвуча точно в 11.11 часа на 11.11.2011 г. на светилището „Свети Иван” край с. Мътеница, Пловдивско. В подножието на мистичните скали Иван Гарабитов в продължение на минути възпроизвеждаше най-чистия звук „ом”, първичната вибрация според индуизма, при която се е образувала нашата вселена.

Заслужилият треньор по борба и известен последовател на йога философията в България и екипът му от Духовна здравна академия  „Гарабитов” в София и Пловдив, бяха поканили всички, които желаят да вплетат своята позитивна енергия, мисли и съзнание за една нова, мирна, хармонична, изпълнена с любов Земя да дойдат в Средна гора на датата с трите единайсетици. Според езотериците 11.11.11 е силно енергиен ден, който поставя началото на същинския вибрационен преход. От гледна точка на нумерологията единицата е символ на ново начало, а двете единици в числото 11 са могъща комбинация. Двойката единици представлява баланс на духовното и материалното.

„Дълго време бяхме насочени към външното – към материята, време е да обърнем внимание на вътрешното, духовното, защото само външните фактори не са достатъчно условие да бъдем щастливи и да сме в хармония”, смята Иван Гарабитов. На неговата покана за колективна медитация в името на любовта, хармонията и мира в България и света откликнаха над 70 човека от цялата страна – от Варна, София, Пловдив, Ямбол и др. Въпреки лекия дъждец и мъглата те се изкачиха на светилището „Свети Иван” и хванати за ръце произнесоха на глас молитвата „Отче наш”. След това затвориха за 5 минути очи и пожелаха мислено на България и света любов, хармония и мир.

 

„Една обединена колективна позитивна мисъл може да излекува духа, стреса, страха, депресията и агресията в обществото. Съединението прави силата”, припомни Иван Гарабитов. „За това нека отворим сърцата и душите си и да дадем и да получим любов, да дадем и да получим сила, да дадем и получим доброта. С позитивните си мисли ние ще сме в състояние да препрограмираме бъдещето, кармата на българите и на човечеството към по-добро. Нека оттук да тръгне едно ново движение за любов и хармония в света”, апелира Гарабитов.

 

„След 2 часа, в 13.11 часа в България, а 11.11 часа по Гринуич, ще има световна медитация на всички духовно ориентирани хора”, напомни Христо Маджаров, писателят, създал хитовите книги „Големият заговор срещу българите”, „Български мистерии”, „Златна България”, „Завръщането на богомилите”. Според него грешно астрономическото време се измерва според меридиана Гринуич, приет за нулев, защото планетарната ос минава през България, земята, от която е тръгнала човешката цивилизация.

 

Съпругата на Маджаров - Галя изтъкна великолепието на деня, защото, когато времето е мъгливо, това означава, че физическият и астралният свят са се слели и „имаме шанс да се слеем с любовта, да я получим и раздадем”.

 

Всъщност мъглата и дъждът отстъпиха място на слънцето, когато последователи на учителя Дънов от всемирното Бяло братство засвириха и запяха химн за небесния светлик. Като с магическа пръчка природата сякаш се събуди за нов живот, обагрените от есента в различни цветове листа заискриха под капчиците вода. 

 

А събраните от благородна кауза хора преди да слязат от планината тропнаха българско хоро. На него се хвана и Албена Пехливанова от Пловдив. Само преди година жената трудно се движила заради килограмите си – 162. Благодарение на известната вече в целия свят българска методика за здравословно отслабване на Иван Гарабитов за 12 месеца тя смъкна цели 85 кг. „Иван Гарабитов и целият му екип ми вдъхнаха кураж, те са невероятно добри и позитивни хора, общуването с тях буквално ме зареди. Те ми помогнаха да постигна вътрешно равновесие, хармония със самата себе си, за да се преборя с килограмите”, казва Албена. Тя е убедена, че хора като Иван са в основата за създаването на един по-добър свят.

 

Денят на 6-те единици завърши с колективна медитация и в йога зала „Шри Чинмой” в център Гарабитов в Пловдив.

 

Катя Стайкова

 


Сходни връзки

Ново движение за любов и хармония на планетата „потегли” от светилище в Средна гора | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Ново движение за любов и хармония на планетата „потегли” от светилище в Средна гора
Автор: Anonymous да 2011-11-13 @ 10:26 EET

Йога-фога! ;-) Ъмммм-бе! :)))


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди