изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:09 EET
Ставате ли за съпруга?    
Любопитно

Ако все още сте неомъжена, но мечтаете да се видите в бяла рокля, сега е моментът да проверите дали всъщност имате качествата да се превърнете в перфектната съпруга.



1. Способна сте на компромиси

Едно от най-важните неща в брака, което ще ви спести много излишни драми и нерви, е способността да правите компромиси. Със сигурност има ситуации в брака и съжителството, когато двама души са изнервени, на ръба на скандал или дори пред раздяла. Тогава на помощ идва това ви качество да правите компромис със себе си в името на вашата голяма любов към човека до вас.

2. Обичате домашния уют

Не е необходимо да сте скучна домакиня, която само чисти и готви, а по-скоро да се радвате на домашните уют и топлина. Стоенето вкъщи, с любимия човек, може да бъде най-прекрасното нещо на света. Готова ли сте?

3. Готвенето не е мисия невъзможна!

Ако обичате да готвите и го правите с удоволствие, а не насила, то вие притежавате едно от най-важните качества да се превърнете в идеална съпруга.

4. Умеете да изслушвате

Невероятно и много важно качество за успешен брак, е да умеете да изслушвате любимия. Да го предразположите да ви сподели проблемите или притесненията си. Да сте не само съпруга, но и добър приятел.

5. Уважавате чуждото мнение

Условие за бъдещ успех на връзката ви е качеството да уважавате и друго мнение, освен вашето собствено. Това е основна предпоставка за успешно бъдещо съжителство с мъжа до вас.

ВИЖТЕ СВАТБИТЕ В ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

Ставате ли за съпруга? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди